Now Reading
Faktų pusryčiai. Ko galbūt nežinojote apie maistą…

Faktų pusryčiai. Ko galbūt nežinojote apie maistą…

Faktų pusryčiai. Ko galbūt nežinojote apie maistą...

Laikas.lt
Pagal Eatandbemerryblog.com

Šiandien faktų pusryčiai tikrai turi daug ką bendro su tikraisiais, valgomais pusryčiais – pristatome 12 galbūt dar negirdėtų faktų apie maistą. Skanaus!

Agurkų sėklos sukelia rūgštingumą, o patys agurkai pučia pilvą.

Tipinis bananas keliauja apie 4000 mylių (maždaug 6437 kilometrus) iki tol, kol būna suvalgomas.

Medus yra vienintelis žmonių valgomas produktas, kuris niekada nesugenda – jo rasta net Egipto faraonų kapuose.

Citrinos turi daugiau cukraus nei braškės.

Greito maisto restoranai naudoja geltoną, raudoną ir oranžinę spalvas, nes būtent jos skatina alkį.

Vyšnios priklauso rožių šeimai.

Egzistuoja daugiau nei 1000 skirtingų obuolių rūšių. Beje, būtent šie vaisiai gali geriau išbudinti nei rytinis kavos puodelis.

Japonai turi kvadratinius arbūzus, nes juos lengviau krauti ir transportuoti.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Žemės riešutai įeina į dinamito sudėtį.

Originali Coca-Cola buvo žalia!

Daugiausia ledų suvalgoma tarp 21 ir 23 valandos.

Brangiausius pusryčius viešbutyje gausite Madride, pietus – Sidnėjuje, vakarienę – Tokijuje.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top