Now Reading
Ji man mirusi: „patobulinta“ buvusios mylimosios tatuiruotė (foto)

Ji man mirusi: „patobulinta“ buvusios mylimosios tatuiruotė (foto)

Ji man mirusi: „patobulinta“ buvusios mylimosios tatuiruotė (foto)

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Tatuiruotės turi vieną nenuginčijamą savybę – nedarant brangių pašalinimo procedūrų, jos išlieka visą gyvenimą. Visgi meilė dažnai leidžia tai užmiršti ir atsipeikėjama tik tada, kai santykiai griūva, o ant kūno likę piešiniai ar užrašai įkyriai primena buvusį partnerį.

Tokiu atveju turbūt logiškiausias kelias – tatuiruotės šalinimas lazeriu, tačiau kai kas sugalvoja ir įdomesnių išeičių… Užsienio internetinė spauda išplatino vaikino, kuris kadaise labai karštai mylėjo  merginą, vardu Jennifer, tatuiruotės nuotrauką ir jos modifikaciją.

Matyt nelaimingajam pasirodė pernelyg sudėtinga, skausminga ir brangu atlikti spalvoto kūno piešinio šalinimą, todėl jis nusprendė savo buvusios mylimosios portretą paversti kiek šiurpoku skeletu – taip, kad seniau ištatuiruotas Jennifer veidas ir vardas taptų nebeatpažįstami.

Vaikinas, kurio vardas nebuvo atskleistas, paviešino tris savo kūno piešinio nuotraukas: „prieš“, „per“ ir „po“ piešinio pakeitimo. Jo paties teigimu, tai yra puikus pavyzdys, ką galima daryti su buvusios merginos tatuiruote.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top