Now Reading
Specialistai išsiaiškino, kaip per septynias minutes susirasti antrąją pusę!

Specialistai išsiaiškino, kaip per septynias minutes susirasti antrąją pusę!

Specialistai išsiaiškino

Alfa.lt

Psichologai iš Kalifornijos (JAV) viename psichologijos žurnale, prieš tai atlikę tyrimą, atskleidė paslaptį, kaip per 7 minutes susirasti patinkantį vyrą arba moterį, t. y. antrąją puselę.

XXI amžiuje sunku suprasti ne tik save, bet ir kitus žmones, kurie kas dieną supa mus, praeina pro mus, pakalbina mus… Greitas tempas priverčia žmones kuo greičiau bėgti nuo šurmulio ir pasislėpti saugioje ir jaukioje vietoje. Darbas, mokslai užima nemažą gyvenimo dalį. Nelaimingi santykiai, asmeninis gyvenimas veda link nepasitikėjimo savimi. Kiekvienas vyras ir moteris negali pilnavertiškai džiaugtis savo gyvenimu, jeigu nemyli ir yra nemylimas.

Meilė, anot psichologų, yra visa ko variklis. Tačiau viskas – ne taip lengva. Kiekvienas nori susirasti tokią moterį ir tokį vyrą, kuris trauktų fiziškai ir dvasiškai.

Anot psichologų, norint susipažinti ir palikti gerą įspūdį patikusiai merginai ar vaikinui, reikia nebijoti prieiti ir pasisveikinti, parodyti susidomėjimą. Reikėtų nepamiršti, kad visada turite atrodyti tvarkingai ir skaniai kvepėti. Prisižiūrėjimas lemia 85 procentus sėkmės. Neturite atrodyti lengvai prieinami, tačiau būtina siųsti noro susipažinti ženklus.

Buvo atliktas tyrimas, kurio metu eksperimento dalyviai prieidavo prie patinkančio asmens ir ramiu tonu pasakydavo komplimentą, pakviesdavo kavos ar arbatos. Visi dalyviai buvo labai gražiai apsirengę, tvarkingi, patrauklūs, mandagūs. Tai lėmė pasitikėjimą, todėl dauguma dalyvių gavo telefono numerius ir netgi susirado kompanioną, su kuriuo ėjo ledų ar pasivaikščiojo parke. Vienatvės jausmas buvo nugalėtas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Psichologų nuomone, labai svarbu investuoti į save ir stengtis iš visų jėgų tobulėti. Tik įdomios, tvarkingos ir drąsios asmenybės net tik sulaukia sėkmės, tačiau ir gali per 7 minutes rasti antrąją puselę.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top