Grupė „Omerta“ pristato naujausią singlą „Alibi" (video)

Laikas.lt

Repo grupė „Omerta“ pristato naujausią savo singlą „Alibi" iš būsimo grupės albumo „Pulsas", kuris dienos šviesą turėtų išvysti šių metų rudenį.

Praėjusieji metai lietuviško repo grupei „Omerta“ buvo kaip niekada aktyvūs ir darbingi: naujų kūrinių įrašai, nufilmuoti keli muzikiniai vaizdo klipai, daugybė koncertų ir festivalių visoje Lietuvoje. „Omerta“, kuriai buvo patikėta „apšildyti“ tokias pasaulio hiphopo muzikos ikonas kaip „Grandmaster Flash“, DJ Premier bei Basta, ir šiemet neketina sustoti, klausytojams pristatydami vaizdo klipus ir savo kūrinius.

„Alibi“ –  aštrūs ir nenugludinti kampai

„Kiekvienas šį kurinį priima savaip, bet jame atranda dalį savęs. Mes visi pereinam per jausmų labirintus. Aš puikiai prisimenu tą akimirką, kai rašiau šį tekstą. Prisipažinsiu, man nėra smagu jaustis „nuogam“ prieš klausytoją, bet kūryba ir turi būti tokia - nenugludinta „aštrių“ kampų, o kitaip rašyti tiesiog nemoku“, – teigia „Omerta“.

Muziką naujausiam singlui kūrė vienas perspektyviausių jaunųjų Lietuvos prodiuserių – Rolandas „Innomine“ Venckys, o priedainį atlieka jauna ir kūrybinga atlikėja - Erika Latvaitytė. „Mes jau nebe pirmą kartą kuriame bendrus kūrinius su Innomine, bet kas kartą jis mane maloniai nustebina. Jaunas prodiuseris, bet labai profesionalus. O Erika tiesiog nuostabi atlikėja. Dainuojančių merginų yra daug, bet dainuojančių ir kūrybingų – labai mažai“, – sako „Omerta“.

Planuose naujas albumas

Nors gyvenimo tempas diktuoja savo sąlygas, grupė įrašinėja naujus kūrinius būsimam albumui, kuris dienos šviesą išvys šių metų rudenį. Kaip teigia „Omerta“, tai bus įvairialypis albumas, skirtingo skambesio nuo seniau pristatytų singlų „Pulsas“, „Tikiu“ iki „Sparta ir „Alibi“. Taip pat grupė jau ruošiasi filmuoti ir vaizdo klipus kūriniams „Alibi“ bei „Minčių šamanai“.

repo grupė, „Alibi", „Omerta“

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai