Now Reading
Mylimojo „šeriama“ buvusi sportininkė svajoja sverti 190 kg! (foto)

Mylimojo „šeriama“ buvusi sportininkė svajoja sverti 190 kg! (foto)

Mylimojo „šeriama“ buvusi sportininkė svajoja sverti 190 kg! (foto)

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Tuo metu, kai daugelis mūsų ruošiamės paplūdimio sezonui: laikomės dietų, pagaliau prisiverčiame sportuoti, anglė Tammy Jung nusprendė elgtis priešingai, jos tikslas – kuo greičiau priaugti kiek įmanoma daugiau svorio.

Anksčiau buvusi lieknutė rankinio žaidėja, dabar 23 metų mergina stengiasi valgyti daug ir kaloringo maisto: dienas leidžia namuose, kramsnodama keptą vištieną, spurgas, kilogramus sūrio. Ji netgi leidžia penkeriais metais vyresniam vaikinui Jahanui Ubermanui supilti ledų kokteilį teisiai jai į gerklę – viskas vardan šventos 5000 kalorijų dienos normos.

Gąsdinanti Tammy dieta kas pusmetį jaunai merginai padeda priaugti beveik dvidešimt kilogramų. Dabar ji sveria nei daug, nei mažai –  apie 105 kilogramus ir nė neketina sustoti.

Panelė Jung internete bando uždirbti iš šios savo avantiūros – ji jau turi nemenką didelių moterų gerbėjų ratą visame pasaulyje ir vieną dieną svajoja sverti 190 kilogramų. Įspėjimai, jog tokie „siekiai“ gali stipriai pakenkti sveikatai ir sutrumpinti gyvenimą, merginai nė motais: „Aš niekada nebuvau tokia laiminga kaip dabar, stengdamasi priaugti kuo daugiau svorio – niekas manęs nesustabdys. Žinau, kad tai kontarversiška, tačiau čia tik mano reikalas – valgymas daro mane laimingą. Aš uždirbu daug pinigų, darydama tai, ką noriu, ir trokštu užsidirbti dar daugiau“.

Prižiūrima savo „šėrėjo“ Johano, Tammy per dieną suvalgo virš 30 spurgų, taip pat blynų, vaflių. Pora kasdien išleidžia virš 70 svarų  greito maisto restoranuose, taigi akivaizdu, jog tokia „prabangi“ dieta – ne kiekvieno kišenei.

„Dieną pradedu su didele porcija vaflių, sūrio, kumpio ir dešrelių, tuomet jau laukiu priešpiečių – keletos mėsainių iš „McDonald’s“. Visą dieną užkandžiauju sūriu (suvalgau keletą didelių gabalų), pietums valgau picą arba meksikietišką maistą. Dieną baigiu svorio auginimo kokteiliu, suplaktu iš ledų ir grietinėlės, kurį Johanas į gerklę „suleidžia“ per piltuvėlį – tai man leidžia išgerti kokteilį, netgi jei esu labai soti po visos dienos valgymo“, – savo, švelniai tariant, kiek keistokus valgymo įpročius atskleidžia mergina.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Būdama paauglė T. Jung aktyviai sportavo ir svėrė apie 50 kilogramų, tačiau, pasak jos, jautėsi nesaugi, visuomet galvojo esanti stora ir prastai save vertino.

„Kai mečiau sportą, pradėjo augti svoris. Pirmiausia bandžiau su tuo kovoti, bet tuomet pažvelgiau į veidrodį ir supratau, jog esu stora, bet man tai labai patiko. Mano kūnas atrodo seksualiai ir su kiekvienu priaugtu kilogramu jaučiuosi vis moteriškesnė“, – pasakoja Tammy, filmuojanti savo gausias puotas ir internete jas transliuoti gerbėjų armijai – iš to ji užsidirba apie 1000 svarų per mėnesį.

Sunkiosios anglės vaikinas Johanas nesijaudina dėl kitų vyrų jai skiriamo dėmesio: „Aš seniai pastebėjau, jog ji labai mėgsta valgyti. Per vakarienę ji suvalgydavo daugiau nei aš – buvau sužavėtas. Visgi Tammy mylėčiau visokią, nesvarbu, kaip ji atrodytų“.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top