Now Reading
„Talentų bake“ – svajoklė Rita ir jos „Sugulovai“ (foto)

„Talentų bake“ – svajoklė Rita ir jos „Sugulovai“ (foto)

„Talentų bake“ - svajoklė Rita ir jos „Sugulovai“ (foto)

Laikas.lt

„Sugulovai“, „Sugulovai“ ir dar kartą „Sugulovai“, – savo prisistatymo laišką  intriguojančiai pradeda šiandieninė „Talentų banko“ herojė Rita Čiornaitė, jau už mėnesio rankose laikysianti „Vilniaus dailės akademijos“ vizualinio dizaino specialybės diplomą.

Dizainas dizainu, bet mums vis tiek neaišku: kas tie „Sugulovai“, kodėl būtent jie ir kas su jais guli?

„Viskas prasidėjo dar paauglystėje: norėjau siūti, tad pradėjau meistrauti įvairius padarėlius, kuriems labai puikiai „prilipo“ pavadinimas „Sugulovai“ – jo aš niekaip nepaleidžiu (nors daug kas ir labai keistai žiūri, išgirdę tokį pavadinimą – čia jau nuo kiekvieno minčių garbanotumo)“.

Pasak Ritos, mažieji jos „Sugulovai“ puikiai tinka tiek ant rankinės prisirišti, tiek mašinos interjerą papuošti, tiek šiaip pažaisti. O su didesniaisiais jau galima ir iš tiesų sugulti, t.y. miegoti.

„Tad jei esi vienišas – NELIŪDĖK!Įsigyk sugulovėlį ir visi liūdnumai išgaruos“, – ragina R.Čiornaitė.

Mergina siuva ne tik smagius gyvūnėlius, bet ir žavias delnines: „Visai neseniai sugalvojau pasisiūti sau, tada parodžiau kitiems, patiko, užsakė, tada paviešinau internete – taip atsirado bendraminčių, kuriems taip pat patinka tokie dalykai. Labai smagu, kai panelės parašo pagyrimą dėl gražių delninių  – atsiranda dar didesnis noras daryti, siūti ir nesustoti“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Rita sakosi jaučianti, jog būtent siuvimas jai teikia didžiausią džiaugsmą, tad jau dabar svajoja apie jaukią savo parduotuvėlę. Beje, labai intensyviai.

„Juk sakoma: „Svajok atsargiai,nes svajonės kartais mėgsta išsipildyti”. Man to kaip tik ir reikia, todėl aš svajoju, svajoju, ir svajoju…“, – šypsosi R. Čiornaitė.

Daugiau Ritos darbų rasite adresu: https://www.facebook.com/Sugulovai


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top