Siekdamas išvengti kalėjimo vyras įsidėjo krūtų implantus ir vertėsi prostitucija (video)

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Iš Kolumbijos kalėjimo pabėgęs nusikaltėlis sugalvojo „gudrų“ planą, kaip išvengti nelaisvės –  tiesiog reikia tapti moterimi! Giovanni Rebolledo nepabūgo susidėti krūtų impalantus ir pradėti rengtis kaip dailiosios lyties atstovė, tačiau, deja, to pasirodė negana – nenusakomos lyties kolumbietis buvo sučiuptas ir grąžintas į įkalinimo vietą.

G. Rebolledo, kuris 2012-aisiais nuteistas 60-čiai metų kalėjimo už žmonių grobimus, apiplėšimus  bei turto prievartavimą, po ekstremalių pokyčių prisistatinėjo Rosalinda ir vertėsi prostitucija Barranquilla mieste.

Nepaisant naujos išvaizdos ir gyvenimo būdo, jį (ją?) šį šeštadienį atpažino gatvėse patruliavę pareigūnai. G. Rebolledo buvo areštuotas ir pristatytas šalies žiniasklaidai. Kolumbijos dienraštis „El Tiempo“ praneša, jog iš sostinės Bagotos kilęs sulaikytasis priklausė Los Topos nusikalstamai gaujai.

Ši gauja gražia moterimi priviliodavo turtingus vyrus į tariamus jos namus, kur būsimos aukos jau laukdavo neitin draugiškai nusiteikę vyrukai: jis būdavo mušamas, apiplėšiamas, priverčiamas pasakyti banko kortelių kodus ir panašiai.




 

Giovanni Rebolledo, kalėjimas, kolumbietis, Kolumbija, krūtų impantai, nusikaltėlis

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai