Now Reading
Paslaptingi lietuvių dizaineriai pasiruošę atversti kortas (foto)

Paslaptingi lietuvių dizaineriai pasiruošę atversti kortas (foto)

Paslaptingi lietuvių dizaineriai pasiruošę atversti kortas (foto)

Laikas.lt

Gegužės 10-11 dienomis vyksiantis „Dizaino savaitgalis“ jau lipa ant kulnų, o Ševčenkos loftų kvartalas dūzgia lyg bičių avilys. Penktus metus vyksiančio renginio organizatoriai sako, kad „Dizaino savaitgalis“ leidžia žmonėms susipažinti su loftuose kuriančiais, gyvenančiais, dirbančiais menininkais, apsilankyti jų studijose ir iš arti pamatyti, ką naujo mūsų šalies dizaineriai yra nuveikę.

Kokios įdomybės loftuose laukia šiemet jau rašėme straipsnyje Ševčenkos loftų rajonas savaitgalį: kas ir koks tas lietuviškas dizainas. O štai dar keletas šviežiausių naujienų iš menininkų dirbtuvių. Dizaineriai intriguoja paslaptingumu, žadėdami penktadienį ir šeštadienį visas tas paslaptis atskleisti.

„Dizaino savaitgalio“ metu bus atidarytas dizaino sodas dizu. Tai interjero studija, kuri gimė, kaip kūrybinė provokacija, tam, kad augtų ir puoselėtų išskirtines idėjas namams bei kurtų unikalius dizaino objektus.

Studijos atidarymo proga startuos ir internetinė parduotuvė dizu.lt, kurioje bus pristatomi įvairių šalių dizainerių kurti baldai, šviestuvai, aksesuarai, papuošalai ir t. t.

labàdienà vyrukai, kurie mums kūrė rugpjūčio mėnesio žurnalo viršelį ir apie kuriuos rašėme tame pačiame numeryje, artėjantį savaitgalį leis su po tashetashe ženklu besislepiančiais kūrėjais. Tandemas, kaip jau minėjome, paslaptingas ir apie būsimas naujienas užsimena tik tiek: „Neturi sparnų – padangėm skrajoja, neturi kojų – po žemę slankioja?”

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Art dizaino trio „Mother Eleganza“ (kuriuos taip pat kalbinome) ir „Spindi Jewellery“ kviečia į PI 314 Pop-up Shop. Čia jūsų lauks SPINDI „BoomBalls“ kolekcija ir GANZOS kepurėlės, marškinėliai ir kiti išskirtinio dizaino daiktai. Užuominos:

Susitiksime „Dizaino savaitgalyje“.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top