Now Reading
Dizainerė Laura Dailidėnienė pristatė 6 sukneles nuotakai (foto)

Dizainerė Laura Dailidėnienė pristatė 6 sukneles nuotakai (foto)

Dizainerė Laura Dailidėnienė pristatė 6 sukneles nuotakai (foto)

Laikas.lt

Dizainerė Laura Dailidėnienė pristatė suknelių nuotakai kolekciją BRIDAL VISIONAIRE MINI S/S. Tai jūrine tema sukurtos vestuvinės suknelės, Lauros Dailidėnienės išskirtiniu braižu tapęs ypatingas rūbo kirpimas, tarsi išsibangavusi drabužio konstrukcija. Šios suknelės tai dizainerės išraiška, kitoks požiūris į vestuvinę aprangą. Suknelės skirtos stilingai, jaunatviškai, romantiškai miestietei, puikiai dera didmiesčio aplinkoje, gamtoje, ar prie jūros.

Skulptūriškas siluetas, konstrukcijų grynumas, bei patogumas, ir jokių „tortų“!  Spalvos – b alta, pieno, vandens, aukso, sidabro.  Papuošalai iš sidabro ir aukso spalvos veidrodžio.

Ši kolekcijos idėja gimė po to, kai viena garsi Londono stilistė Gracie Opulanza (kuri yra princo Harrio ir Willjamo stiliaus reporterė) iš Londone esančio „KGW“ butiko įsigijo „Dailidesign“ ankstesnės kolekcijos suknelę ir su ja pasirodė labdaringame renginyje „WellChild Helping Hands“, kurį globoja Anglijos karališkoji šeima. Su šia Lauros Dailidenienes „Daili“ suknele garsi britų stilistė Gracie Opulanza kalbino žinomą aktorių Willą Smitą labdaringame renginyje. Vakaras vyko prabangiame „Savoy“ viešbutyje Londone. Šiame renginyje susirinko tokios įžymybės, kaip Caroline Flack, Shingai Shoniwa ir kt.
Gracie susilaukė didelio susidomėjimo suknele, apie tai rašė daugelis užsienio tinklaraščių ir blogų, todėl ir kilo mintis nepaleisti šios idėjos bei Vilniuje pristatyti būtent tokio stiliaus progines sukneles, kurios yra tarsi kolekcijos „Visionaire“ tęsinys.

Kviečiame apžiūrėti suknelių ekspoziciją „Moustache Boutique“ iki gegužės 12 d.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top