Now Reading
Pasidaryk pats: odinė apykaklė (foto)

Pasidaryk pats: odinė apykaklė (foto)

Pasidaryk pats: odinė apykaklė (foto)

Laikas.lt
Parengta pagal Lovemaegan.com

Pagaliau sulaukus saulėto pavasario norisi puoštis, atnaujinti savo garderobą, naujam gyvenimui prikelti senus drabužius, pagyvinti savo įvaizdžio detales ir pan. Į madą sugrįžusios senovinės apykaklės atgyja įvairiausiomis formomis, spalvomis bei medžiagų rūšimis. Šiandien siūlome labai paprastą ir greitą būdą pačioms pasidaryti tokį aksesuarą, kuris tiks prie įvairių drabužių ar bus tiesiog dailus kaklo papuošalas.

Reikės:

Odos.
Popieriaus ir rašymo priemonės.
Žirklių.
Figūrinių žirklių.
Kreidos.
Ylos plonu galu (arba kitos priemonės skylutei odoje pradurti).
Replyčių bižuterijos gaminiams gaminti.
Bižuterinių žiedelių ir užsegimo.

Procesas:

Pasimatuokite kokių išmatavimų apykaklės Jums reikės ir popieriuje nusipieškite bei išsikirpkite jos šabloną (dvi vienodas dalis). Persipieškite popierinę iškarpą ant odos su kreida, tada išsikirpkite: kraštus – figūrinėmis žirklėmis, vidinę apykaklės pusę – paprastomis žirklėmis. Iškirptų formelių galuose pradurkite skylutes. Priekinėje pusėje įverkite bižuterinį žiedelį, kad sujungtumėte galus. Nugaros pusėje pritvirtinkite užsegimą, kaip parodytą nuotraukoje (žiūrėti žemiau).

Jei norite, priekinėje apykaklės pusėje galite užrišti kaspinėlį ar kitomis priemonėmis pagyvinkite pagamintą aksesuarą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Štai ir viskas. Puoškitės pavasariui!











View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top