Now Reading
Unikalus patrauklumo receptas

Unikalus patrauklumo receptas

Unikalus patrauklumo receptas

Lzinios.lt

Unikali vitamino C, kalio ir folio rūgšties kombinacija, esanti apelsinų sultyse, ne tik padeda palaikyti prigimtinį odos, plaukų ir nagų grožį, bet net gali pritraukti priešingos lyties atstovus.

Mikroelementai, esantys apelsinų sultyse, stimuliuoja organizmo atsinaujinimą ir tokiu būdu veikia epidermio ląsteles, suteikiančias odai daugiau elastingumo, pagerinančias jos spalvą.

Kai kurie tyrimai parodė, kad apelsinų sultys ir jose esantis liuteinas sugeba padidinti vyrų ir moterų patrauklumą priešingos lyties akyse. Kol kas ši hipotezė nėra pakankamai įrodyta, tačiau kai kurie mokslininkai teigia, esą vartojant rekomenduojamą dozę – 200 ml – apelsinų sulčių per dieną skatinama ypatingos kategorijos feromonų, didinančių fizinį patrauklumą psichologiniu lygmeniu, gamyba.

Pilotinio tyrimo metu grupė mokslininkų pasiūlė keletui moterų ir vyrų įvertinti priešingos lyties atstovų patrauklumą. Iš pradžių tai daryta pagal nuotraukas, o po kiek laiko – asmeniškai pabendravus.

Paaiškėjo, kad jei žmogus keletą mėnesių kasdien vartojo po 200 ml apelsinų sulčių, tai jam padėdavo pagerinti savo nuomonę apie asmeninio bendravimo gebėjimus. Efektas buvo nustatytas praktiškai kiekvienu atveju.

Pirmiausia čia kalbama apie ypatingą kategoriją feromonų, kurie stimuliuoja greitas partnerio reakcijas, pažadina jame seksualinį potraukį, be to, per gana trumpą laiką.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Daugelis mokslininkų įsitikinę, kad žmogus pasirenka savo gyvenimo palydovą pagal kvapą. Ar taip yra iš tikrųjų, nežinoma, tačiau panašūs tyrimai kelia nemažą medicinos bendruomenės susidomėjimą, nes galimybė gaminti feromonus, pritraukiančius potencialius seksualinius partnerius, mokslininkų kol kas mažai tyrinėta.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top