Now Reading
Gegužės mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Gegužės mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Gegužės mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Alfa.lt

Gegužės mėnesį veiks pasivėlinęs pavasaris, sustiprės jautrumas ir jausmingumas, padaugės konfliktų namuose, darbe ir viešumoje. Despotiškų polinkių turintys asmenys aršiau sieks valdžios, stengsis dominuoti. Visa, kas buvo ilgai slopinama, išlįs į dienos šviesą. Tie, kurie ilgai sunkia širdimi nuolaidžiavo kitiems, stengdamiesi išvengti konfliktų, ir dėl to patys kentėjo, gegužę nebepajėgs ilgiau tylėti: jiems ateis išsivadavimo metas. Tik reikia nepamiršti apie pasekmes, nes engėjai nenorės lengvai jų paleisti. Vis dėlto, pakovoti dėl savęs verta. Išlaisvintą energiją bus galima sėkmingai panaudoti atsinaujinimui, po kurio pagerės gyvenimo kokybė.

AVINAS (03.21–04.20)

Lemtingi susitikimai

Gegužės mėnesį Avinas trokš linksmintis, bendrauti su žmonėmis. Visai galimas dalykas, kad išvykęs į komandiruotę ar apsilankęs renginyje užmegs naujų pažinčių ir sutiks žmogų, tinkamą tapti jo gyvenimo partneriu. Jis privers smarkiau plakti širdį. Apskritai gegužė Avinui bus naudingų kontaktų mėnuo. Jis sutiks daugiau nei bet kada gerų žmonių, kurie jį palaikys, padės jam, žavėsis juo ir praplės akiratį.
Aviną ir meilėje masina iššūkiai. Tai reiškia, kad jo susidomėjimas gali nusilpti, vos tik jis užkariaus geidžiamą subjektą ir pastarasis nesuteiks jam naujų impulsų. Nepaisant to, Avinas pajėgus palaikyti ilgalaikius santykius. Jam patinka varžybos, konkurencija, bet ne nuolankumas.

Impulsyvus ir drąsus Avinas mėgsta priimti greitus sprendimus ir finansų klausimais. Jo pomėgis rizikuoti padeda išnaudoti palankias galimybes. Kita vertus, jam patartina riboti savo impulsyvius pirkimus ir neapgalvotus sandėrius, kurie kenkia jo finansinei padėčiai.
Avinas – labai dinamiškas, energijos kupinas ženklas. Pagrindiniai jo požymiai yra stipri valia ir siekimas pirmauti. Jeigu jis reguliariai nepailsi, tampa agresyvus. Dėl to gali grėsti galvos ir dantų skausmai.

JAUTIS (04.21–05.20)

Aistringos akimirkos

Jautis gegužės mėnesį trykš energija, nes Marsas atsidurs jo ženkle. Jaučio kraujas kunkuliuos, hormonai kaitins aistras. Venera padės jam išgyventi jausmingų akimirkų su partneriu. O dėl finansinių stimulų jam teks ypač kantriai ir atkakliai padirbėti, tačiau visos pastangos apsimokės.

Jautis nepaprastai mėgsta visokius gyvenimo malonumus, mėgaujasi seksu visais savo pojūčiais. Kadangi jis vertina pastovumą ir ištikimybę, gali gerokai užtrukti, kol jis pagaliau išsirinks partnerį. Jo supratimas apie romantiką yra šiek tiek senamadiškas. Jis sako tai, ką galvoja. Ir nemėgsta flirto.
Jo pastovumas ir kantrybė labai padeda darbe ir finansiniuose reikaluose. Jautis bijo rizikuoti, gerai viską apskaičiuoja prieš priimdamas sprendimą, todėl jo turtas auga pamažu be praradimų.

Jaučio kantrybė ir ištvermingumas daro neigiamą poveikį jo sveikatai, nes jis daug nutyli, iškenčia, nuslopina savyje. Jo jautriausios vietos yra gerklė, kaklas ir pečiai. Šių vietų ligos parodo, kad Jautis per daug iškentėjo. Taip pat ir antsvorio problemos yra ženklas, kad kažkas negerai. Jaučiui reikia išmokti dažniau sakyti „ne“.

DVYNIAI (05.21–06.21)

Užkrečiantis optimizmas

Dvynius gegužės mėnesį apims pavasariškos nuotaikos, ir dar kokios. Jų entuziazmas ir optimizmas bus tiesiog užkrečiantys. Kaip niekada pakiliai nusiteikę ir draugiški Dvyniai užmegs naujų pažinčių, kurios padės jiems praplėsti akiratį ir sušildys širdį. Visą mėnesį juos globos Venera ir Jupiteris. O kadangi abi planetos valdo ir finansus, Dvyniai gali tikėtis gegužę sėkmės tvarkant piniginius reikalus.

Bendrauti mėgstantys Dvyniai gyvena minčių pasaulyje. Jausmai jų nebaugina, nes jie nesugeba jų racionaliai paaiškinti. Šiaip iškalbingi Dvyniai ima išsisukinėti, kai pokalbis paliečia emocijas. Jie ieško partnerio, kuris jų nedusintų emocionaliai, su kuriuo galima būtų išsikalbėti.

Darbe Dvyniams reikia įvairovės ir dvasinių stimulų. Išstovėti prie konvejerio ilgiau kaip dieną jie nepajėgtų. Su pinigais jie elgiasi labai išmoningai. Būdami smalsūs, jie greitai sužino apie naujausius triukus, nuolaidas, išpardavimus, investavimo galimybes.

Dvyniai trokšta pažinti ir suprasti pasaulį, dalytis su kitais savo atradimais ir patirtimi. Silpniausios jų kūno vietos yra plaučiai ir rankos. Astma, alergijos ir rankų traumos rodo, kad Dvyniams trūksta naujų informacijos šaltinių ir bendravimo su kitais žmonėmis.

VĖŽYS (06.22–07.21)

Kantrybė ir apdairumas

Gegužės mėnesį Vėžys turės puikių galimybių pagerinti savo materialinę padėtį. Darbe jis bus įvertintas už patikimumą ir lojalumą. Patarimas Vėžiui: atlikite atitinkamus tyrimus, kruopščiai pasiruoškite ir gerai apsvarstę priimkite sprendimus. Kol būsite realistiški ir nuoseklūs, tol klestėsite. O jei trokštate užkariauti kokio nors asmens širdį, pagaminkite jam savo mėgstamą patiekalą. Jums pasiseks.

Daug laiko turi praeiti, kol romantiškas Vėžys parodo kitam, kad jaučia jam simpatiją. Lengvai pažeidžiamam Vėžiui reikia įsitikinti, kad kitas nepiktnaudžiaus jo pasitikėjimu. Tada jis apgaubs savo išrinktąjį meile ir rūpesčiu.

Vėžys turi puikią intuiciją piniginiuose reikaluose. Deja, ne visada jis klauso savo vidinio balso, dažnai leidžiasi įkalbamas kitų. Darbe jam būdingas rūpinimasis kitais, kūrybingumas ir ambicijos, todėl jam geriausiai sekasi daryti karjerą tose srityse, kurios susijusios su menu arba pagalba kitiems žmonėms.
Vėžys – nepaprastai jautri būtybė, jis išmoko saugotis fizinių traumų ir psichinių sužeidimų. Dažniausiai jis pasitraukia nuo pavojaus. Kadangi pyktį ir įniršį jis dažniausiai užgniaužia neišlietus savyje, jie gali pasireikšti skrandžio problemomis ir depresija.

LIŪTAS (07.23–08.23)

Nuostabus pavasaris

Nuo gegužės vidurio Liūtui ims sektis: jį ims globoti Merkurijus, Venera ir Jupiteris. Jie padės sėkmingai derėtis, sudaryti palankias sutartis ir praleisti nepamirštamas akimirkas dviese. Sėkmės išpaikintam Liūtui svarbu neišpuikti ir nevengti atsakomybės. Už puikybę ir abejingumą kitiems jam gali tekti atsakyti. Jei Liūtas nenori susigadinti sau puikaus mėnesio, turi stengtis, kad niekas ant jo nesupyktų.

Viskas, ką daro Liūtas, turi būti didinga. Ir jo meilė turi būti aristokratiška. Jis apgaubia partnerį dėmesiu, lepina išskirtinėmis dovanomis. Ištikimybė jam būtina. Iš partnerio jis tikisi dėmesio ir lojalumo. Pavydas gali jam pakenkti.

Liūtas mėgsta prabangą. Su pinigais jis nesismulkina ir dėl jų per daug nesijaudina – kaip nors viskas susitvarkys. Kas rizikuoja, tas laimi – toks jo devizas. Pasitikintis savimi, stiprios valios, atkakliai siekiantis tikslo Liūtas anksčiau ar vėliau pakyla karjeros laiptais, jam juk nedera likti apačioje.

Liūtas garsėja savo geraširdiškumu, todėl silpniausia jo kūno vieta yra širdis ir kraujagyslės. Kai Liūtas gyvena ne taip, kaip liepia jam širdis, pastaroji ima negaluoti.

MERGELĖ (08.24–09.23)

Planuoti prasminga

Dėmesio: pavojus išbarstyti jėgas smulkmenoms! Gegužės mėnesį Mergelės laukia dideli darbai. Patarimas jai: pasistenkite neviršyti apkrovų, kurias galite pakelti, ir laiku perduokite dalį darbų kitiems, kad išsaugotumėte sveikatą. Iš anksto viską kruopščiai apsvarstykite ir suplanuokite. Smagus flirtas gali padėti jums atitrūkti nuo darbų ir atsipalaiduoti, bet nesitikėkite per daug. Nauja pažintis bus susijusi su nusivylimais.

Nežinomybė gąsdina Mergelę. Meilė ir aistra jai yra tokie dalykai, kurių negali iš anksto numatyti ir kontroliuoti. Todėl Mergelė neskuba užmegzti naujų pažinčių. Ji trokšta partnerio, su kuriuo jaustų dvasinį bendrumą.

Finansinius reikalus santūrioji Mergelė tvarko labai apdairiai. Švaistymas jai nebūdingas. Dideles investicijas ji kruopščiai patikrina ir apsvarsto. Mergelė gana smulkmeniška, ji mėgsta rinkti informaciją, organizuoti, analizuoti.

Informacijos įvertinimas, analizė, „suvirškinimas“ – pagrindinis Mergelės užsiėmimas. Fiziniame lygmenyje tai atitinka virškinimo sistemą. Čia prasideda problemos, kai ji patiria per daug stresų ir įtampos, kurių nepajėgia „suvirškinti“. Jai labai svarbu reguliariai atsipalaiduoti ir nusiraminti.

SVARSTYKLĖS (09.24–10.23)

Fantastiškos galimybės

Svarstyklėms gegužės mėnesį gali tekti pasukti nauju keliu. Jas globojantis Jupiteris pasirūpins, kad tai būtų ne likimo bausmė, o dovana. Jos su džiaugsmu pastebės, kiek daug nuostabių galimybių atsivėrė po priverstinių pokyčių. Ir malonumų gegužės mėnesį Svarstyklėms netrūks: jų laukia kultūros renginiai ir meilės išgyvenimai. Patarimas šiam ženklui: geriau iš anksto pasirūpinkite bilietais į teatro premjerą ar mėgstamos grupės koncertą.

Svarstyklės trokšta įgyvendinti kasdienybėje savo susikurtą meilės idealą. Jos nemėgsta būti vienos, siekia harmoningų, lygiateisių ir ramių santykių. Joms derėtų pačioms dažniau parodyti jausmus, ne tik galvoti apie juos.

Savo pajamas Svarstyklės investuoja į grožį: kosmetiką, stilingą interjerą, meno kūrinius, drabužius, kultūros renginius ir romantiškus vakarus. Joms sekasi tokie darbai, kuriuose gali pademonstruoti savo skonį ir estetinius polinkius, sugebėjimą maloniai bendrauti su nepažįstamais žmonėmis.

Kaip Svarstyklės ieško gėrio ir grožio gyvenime, savotiškai „filtruoja“ juos, taip jautriausias jų organas inkstai filtruoja nuodingąsias medžiagas iš kraujo ir palaiko skysčių pusiausvyrą. Sutrikę inkstai byloja, kad Svarstyklės neišlaiko dvasinės pusiausvyros. Gal kitiems atiduoda per daug, o gauna per mažai?

SKORPIONAS (10.24–11.22)

Kantrybė ir malonumai

Gegužės mėnesio pradžios nemalonumai ir nesėkmės sugadins Skorpionui nuotaiką. Jis nervinsis, kad viskas klostosi ne taip, kaip buvo numatęs. Patarimas Skorpionui: nereikia niršti ir pykti ant kitų. Tuo tik pabloginsite situaciją. Elkitės apdariai ir būkite kantrūs. Problemos juk išsprendžiamos, o klaidos – ištaisomos. Geriau išlaukite iki ryto ir mokykitės iš gamtos, kur viskas vyksta savo laiku. Per tą laiką verčiau susikoncentruokite į malonius pojūčius. Tai padės atsipalaiduoti.

Meilėje Skorpionui turi būti viskas arba nieko. Jis ieško tvirtų ryšių, trokšta prisirišti. Jis yra labai emocionalus. Jo bėda, kad mėgsta kontroliuoti kitą ir yra pernelyg pavydus.

Jei ką nors užsibrėžia, Skorpionas atkakliai siekia tol, kol pasiekia. Deja, per savo nepalenkiamą užsispyrimą dažnai neišvengia klaidų. Jis mėgsta atkakliai tyrinėti, atskleisti paslaptis. Skorpionai būna geri gydytojai, kriminalistai, mokslininkai ir laidojimo biurų darbuotojai, nes nebijo mirties.

Daugiausia energijos Skorpionas skiria dalykams, kurie susiję su laikinumu ir išgyvenimu. Fiziniame lygmenyje juos atitinka organai, atliekantys šalinimo ir dauginimosi funkcijas. Nuo per didelio psichinio krūvio Skorpionui gresia žemiau juosmens esančių organų ligos.

ŠAULYS (11.23–12.21)

Dideli darbai

Visko per daug? Šauliui gegužę gresia pavojus pervargti. Patarimas jam: nesistenkite padaryti visko, kas tik įmanoma. Susikoncentruokite į prasmingiausią dalyką ir atlikite jį kruopščiai. Jūs galite šį mėnesį pasiekti didelių laimėjimų. Kitaip tik iššvaistysite savo energiją ir liksite nieko nepešę. Kiti palaikys jus nevykėliu.

Šaulys nemoka prisirišti prie partnerio, nes per daug mėgsta nuotykius. Nepaisant to, jis yra pajėgus ilgai išsaugoti tvirtus santykius, kol jį su išrinktuoju sieja humoras, bendri tikslai ir jaudinantys malonumai. Niekas taip negąsdina Šaulio kaip nuobodulys ir atsakomybė. Bet savo širdyje jis yra romantikas ir idealistas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Su pinigais Šaulys elgiasi optimistiškai, impulsyviai ir dosniai. Jis nuolatos plečia savo akiratį, išsiugdo intuiciją ir galėtų tapti turtingas, jei būtų kantresnis ir atkaklesnis. Jis ieško prasmingo ir įdomaus darbo, nepakenčia rutinos.

Nuolatos vis į naujus krantus plaukiantis žmogus nualina klubų sąnarius, kryžmenį, strėnas ir šlaunis. Šie organai simbolizuoja judrumą ir pasitikėjimą, kurių reikia Šauliui, traukiančiam per gyvenimą ir ieškančiam prasmės. Šių organų ligos įspėja, kad jis iškrypo iš savo kelio ar turėjo patirti skaudžių nusivylimų.

OŽIARAGIS (12.22–01.20)

Neišvengiamos permainos

Net ir santūriam, stabilumą vertinančiam Ožiaragiui reikia pokyčių. Jeigu jis ir gegužę toliau dirbs nepakeldamas galvos ir nematydamas nieko aplinkui, žvaigždės gali ištraukti jį iš rutinos, suteikti jam tokių sukrėtimų, kad jis patirs daug streso ir nebus laimingas. Geriau pačiam sąmoningai pasirūpinti gyvenimo paįvairinimais, paieškoti naujų užsiėmimų, interesų ir nevengti spontaniškų žygių.

Ožiaragiai būna labai santūrūs ir dalykiški. Baimindamiesi nekontroliuojamų jausmų, jie įsimyli labai atsargiai. Gali būti romantiški, bet niekada visai nepames galvos net meilėje. Tai yra pagrindinė priežastis, kodėl jų užmegzti santykiai paprastai trunka ilgai.

Su pinigais Ožiaragis elgiasi labai atsargiai ir protingai. Iš anksto suplanuoja tikslą ir kantriai jo siekia. Kadangi jis vengia rizikos, tai nepatiria didelių nuostolių. Jei suklumpa, tada pakyla, nusipurto dulkes ir pradeda iš naujo. Ožiaragiai būna disciplinuoti, stiprios valios, sugebantys prisiimti atsakomybę, pareigingi. Jie gali vykdyti ilgalaikius projektus, kuriems reikia daug ištvermės ir atkaklumo, taip pat užimti vadovaujančias pareigas.

Daugiausia energijos Ožiaragis skiria klasifikavimui, grupavimui, tvarkymui, ribų nustatymui, stabilizavimui ir koordinavimui. Tad silpniausios jo kūno vietos yra oda, nagai, kaulai ir sąnariai.

Gyvenime jam reikia geros atramos ir pakankamai judėjimo. Kai Ožiaragis praranda dvasinė pusiausvyrą, prasideda minėtų kūno dalių ligos. Jo vidinė būsena visada atsispindi kūno laikysenoje ir judesiuose.

VANDENIS (01.21–02.19)

Nauji horizontai

Gegužės mėnesį Vandeniu intensyviai rūpinsis Amūras. Patarimas Vandeniams: jei dar nesate susiradę tinkamos antrosios pusės, nesėdėkite užsidarę, kuo daugiau būkite tarp žmonių. Turėsite puikių progų užmegzti naudingų ir jaudinamų pažinčių. Geras mėnuo leistis į kelionę, nes ir joje Amūras gali netikėtai suteikti sparnus. Naujos interesų sritys ir užsiėmimai taip pat paįvairins gyvenimą ir nuteiks pakiliai.

Vandeniui netrūksta jausmų, bet jis daugiau svarsto apie emocijas, nei pasiduoda joms. Iš baimės, kad gali užvaldyti jausmai, Vandenis veja juos šalin. Taip praranda daugybę romantiškų akimirkų. Jo santykiai su mylimu žmogumi turi būti grindžiami draugyste, tolerancija ir supratimu. Vandenis yra tiesos fanatikas. Jeigu jis sako, kad yra ištikimas, tai galima juo tikėti.

Vandeniai yra puikūs stebėtojai, stengiasi viską aiškiai apžvelgti, perprasti ir yra atviri naujoms idėjoms. Jų polinkis plaukti prieš srovę neretai pridaro finansinių nuostolių. Retkarčiais jam praverstų labiau saugoti tai, kas įprasta, stabilu, nes ne visada beprotiškos idėjos, ekstravagantiški pasiūlymai duoda gerų rezultatų.

Vandenius galima laikyti veikiau genialiais mąstytojais, vizijų kūrėjais, o ne pragmatikais. Juos labiausiai domina ryšiai, internetas, socialinės reformos, aplinkos gerinimas. Jie sugeba kantriai dirbti, kol sulaukia rezultatų, stebina aplinkinius unikaliomis idėjomis, būna gabūs technikai.

Vandeniai dažnai būti linkę mintyse save per daug nuvertinti. Jų nuotaikos keičiasi dažniau nei kitų ženklų. Jiems reikia laisvės, jie nori viską daryti savavališkai. Fiziniame lygmenyje tie vidiniai prieštaravimai gali pasireikšti sąnarių, blauzdų, kojų venų ligomis ir byloja apie būtinybę pasitikrinti savo santykį su laisve: per daug laisvės reiškia bėgimą nuo tikrovės, o tai ne visada būna gerai, per mažai – suvaržymus, trukdančius gyventi.

ŽUVYS (02.20–03.20)

Muilo burbulai

Gegužės mėnesį Žuvims gresia nusivylimai, nes jų svajonės gali subliukšti kaip muilo burbulai. Patarimas joms: pasistenkite per daug neatitrūkti nuo realybės. Kilus bent menkiausiam įtarimui ar abejonei, viską smulkmeniškai išsiaiškinkite. Nebūkite pernelyg patiklios. Tai liečia ir pinigines išlaidas, ir širdies reikalus. Pirma pagalvokite, tada veikite.

Žuvys – romantikės. Jos gyvena dėl meilės ir atsidavimo. Vis dėlto, Žuvys nesilaiko griežtų taisyklių ir nevengia peržengti ribų. Jos sugeba įsijausti į kito būseną, užjausti ir suprasti. Todėl net būdamos tvirtai susaistytos su savo antrąja puse lengvai leidžiasi kitų užkalbinamos. Įgijusios pasitikėjimą, gali iškart įsimylėti. Pasekmės jų nebaugina: kas bus rytoj, paaiškės vėliau. Jei Žuvų partneris nėra pavydus, turės šalia jautrų, švelnų ir lakios vaizduotės gyvenimo draugą.

Kadangi Žuvims materialūs dalykai nelabai svarbūs, joms sunku įsikurti, pasirinkti ar nusistatyti tinkamą matą. Kita vertus, jos turi gerą uoslę puikioms galimybėms ir gali reaguoti lanksčiai. Jei sugebėtų surasti savo tikrąjį pašaukimą, taptų disciplinuotos, išmoktų planuoti, joms gerai sektųsi tvarkyti finansinius reikalus.

Kadangi fantazijų pasaulyje jos jaučiasi kaip namie, Žuvys būna linkusios į muziką, meną, teatrą, kiną ar žiniasklaidą. Jos tiesiog intuityviai pajaučia, ką galima panaudoti kūryboje. Dėl nepaprasto sugebėjimo įsijausti į kitus jos taip pat tinka gelbėjimo, slaugos ir medicinos darbams.

Žuvys svajoja apie rojų žemėje, gyvenimą be jokių suvaržymų, apribojimų ir būtinybės rūpintis materialiais dalykais. Todėl Žuvys būna linkusios į viską, kas žada galimybę ištrūkti iš kasdienybės, taip pat ir į žalingus įpročius. Pėdos yra ryšio su žeme simbolis, o limfinė sistema atitinka Žuvų bendrumo jausmą su pasauliu. Tai yra jų silpniausios kūno vietos.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top