Now Reading
Gerai Gerai pristato paskutinių dienų naujienas įprasminantį darbą „Runners“

Gerai Gerai pristato paskutinių dienų naujienas įprasminantį darbą „Runners“

Gerai Gerai pristato paskutinių dienų naujienas įprasminantį darbą „Runners“

Laikas.lt
Povilo Bružo nuotr.

Viliui Tamošaičiui 2013-ieji metai įstrigs kaip kupini permainų ir naujų išbandymų. Išsiskyręs su scenos partnere Dovile Filmanavičiūte ir palaidojęs keturis metus puoselėtą projektą „Gerai Gerai & Miss Sheep“, vaikinas dega šviežiomis idėjomis. Gerai Gerai pseudonimą pasilikęs atlikėjas dar prieš keletą mėnesių tikino, kad gerbėjams ruošia staigmenų, tuo tarpu šiandien laikosi pažado ir klausytojų teismui atiduoda kūrinį „Runners“.

„Koncertuojame, įrašinėjame ir generuojame naujas idėjas. Dabar kartu su Kami dirbame prie pirmojo EP, kuris po poros mėnesių turėtų išvysti dienos šviesą“, – pasakojo Gerai Gerai. „Kami gyvena Londone, tad per atstumą dirbti ganėtinai keista. Visgi tai turi galybę pliusų – nėra kūrybinės trinties, o susitikę stipriai kimbame į darbus, nes laikas, kurį kartu praleidžiame studijoje, tampa auksiniu.“
Prodiuseris tikina, kad kūrinys „Runners“ savyje turi savotiškos simbolikos. „Tuomet kai naktis leidau su šia kompozicija, visi kalbėjo apie Bostono maratoną. Kažkodėl tie vaizdai ėmė persekioti ir naktimis. Tik kiek vėliau sužinojau, kad studija, dėliojanti paskutinius garsinius štrichus taip pat įsikūrusi Bostone.“ Gerai Gerai pasakoja, kad dainos pavadinimas buvo sugalvotas gerokai anksčiau, bet atsitiktinumų virtinė paskatino dar kartą pažiūrėti į dainos turinį.

Naujausios Gerai Gerau (feat. Kami) dainos „Runners“ klausytis ir ją parsisiųsti galite čia:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top