Now Reading
Fotografijų paroda „36,6°C“ keis klaidingą žmonių mąstymą apie tatuiruotes

Fotografijų paroda „36,6°C“ keis klaidingą žmonių mąstymą apie tatuiruotes

Fotografijų paroda „36

Laikas.lt

Gegužės 1 d., 19 val., prekybos centro „PANORAMA“ antrajame aukšte (Saltoniškių g. 9, Vilnius) bus pristatoma fotografijų paroda „36,6°C“. Darbai bus eksponuojami iki gegužės 19 dienos. Projekto organizatorės Gabija Žilionytė, Elzė Verbutė ir Donata Laukytė – Lietuvos muzikos ir teatro akademijos, bakalauro pirmo kurso, meno vadybos studentės.

Tatuiruotė – menas, kuriuo išreiškiamas kiekvieno žmogaus unikalus pasaulio suvokimas bei požiūris į jį, tačiau dažnai į piešiniais savo kūną pasipuošusius žmones aplinkiniai žiūri skeptiškai. Vienų teigimu, tai kūno žalojimas, kitų – jaunystės klaida ar buvusių kalinių žymė, todėl šiuo renginiu yra siekiama išprovokuoti diskusiją, o gal net pakeisti klaidingą žmonių mąstymą. Parodoje bus galima išvysti tatuiruotes tokių žmonių kaip Artūras Žabas („Beissoul“), Marius Berenis („Tru Sabaka“), Naglis Bierancas (profesionalus šokėjas, modelis).

„Pagrindinis mūsų tikslas – atkreipti visuomenės dėmesį. Tikimės, jog šia paroda susidomės ne tik jaunimas, bet ir vyresnio amžiaus žmonės. Tai renginys, kuriame nėra amžiaus, lyties, religinių pažiūrų, rasės cenzo. Jame skatinama tik pagarba“, – teigia viena iš projekto organizatorių Gabija Žilionytė.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top