Now Reading
Kino pusryčiuose – juosta su Ryanu Goslingu ir be jo (video)

Kino pusryčiuose – juosta su Ryanu Goslingu ir be jo (video)

Kino pusryčiuose - juosta su Ryanu Goslingu ir be jo (video)

Dovilė Raustytė

Keistas filmo „The place beyond the pines“ vertimas į lietuvių kalbą „Niujorko šešėlyje“ peržiūros metu žada ne vieną netikėtumą. 

Ar gali būti blogas filmas, kuriame vaidina Ryanas Goslingas? Teisingiausia būtų, jei kiekvienas atsakytumėte į šį klausimą individualiai. Man, įsitikinau jau ne kartą, – ne. Jei būtų pagrindinį veikėją (pirmosios filmo dalies) vaidinęs kino aktorius, gali būti, antrosios būčiau nebesulaukusi. Kažkas smagiai tušinuku pasismagino ant R. Golsingo kūno, piešdamas akivaizdžiai netikras tatuiruotes, šviesiais dažais margindamas profesionalaus motociklininko drabužius, bandant labai nesėkmingai sukurti purvo efektą, na, ir t. t. R. Goslingui teko užduotis įkūnyti labai kietą vyruką, gan juokingomis aplinkybėmis, ir kažin ar kam geriau būtų pavykę.

Motociklininkas kaskadininkas Liukas, kurio sąskaitoje ne vienas nusikaltimas ir tiek pat moterų, sužino, kad turi vienos nakties nuotykio rezultatą – kūdikį nuo gražuolės meksikietės, kurią vaidina Eva Mendes. Norėdamas juos abu išlaikyti vyrukas pradeda plėšti bankus. Na, ir didžiausias netikėtumas, jis, kartą taip bepramogaudamas, žūsta. Taip, R. Goslingas ekrane išbūna maždaug valandą. Panika ir nusivylimas – ką reikės veikti likusias 80 minučių? Pasirodo, veiklos laukia per akis – tik spėk sekti įvykius.

Čia pasakojimą ir užbaigsiu, nes ir taip daug pasakiau. Kadangi kiekvieno antradienio Kino pusryčių pagrindinis tikslas – padėti jums užsimanyti pamatyti kuo daugiau filmų. Tikiuosi, smalsumą sužadinau ir pristatydama „Niujorko šešėlyje“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

O kad kas nors pagaliau klonuotų tą Ryaną Goslingą, kuriam ir mėlynu tušinuku pieštas kardas ant skruosto, ir viščiuko spalvos plaukai netrukdo! Beje, gandonešiaujama, kad po šios juostos filmavimo R. Goslingas ir E. Mendes kartu…

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top