Now Reading
„Styliagi“ – elektroninė naktis su mados prieskoniais

„Styliagi“ – elektroninė naktis su mados prieskoniais

„Styliagi“ – elektroninė naktis su mados prieskoniais

Laikas.lt
Simonos Bučiūtės nuotr.

Neseniai susikūrusi renginių organizavimo įmonė „EPas LT“, balandžio 26 dieną pristatys pirmąjį savo viešą renginį. Kauno „Fluxus Ministerijoje“ (Jonavos g. 3) šurmuliuos elektroninės muzikos ir mados mylėtojams skirtas renginys „Styliagi“.

Renginys inspiruotas to paties pavadinimo filmo, kuriame vaizduojamas jaunimas, trokštantis išsilaisvinti iš tuometinės Sovietų Sąjungos nustatytų taisyklių. Jie laužė standartus maištaudami prieš tuometinę visuomenę – ne tik ekstravagantiška apranga, bet ir rengdami uždraustus vakarėlius netradicinėse erdvėse.

Organizatorių teigimu, laikai mažai kuo pasikeitė – jaunimas vis dar ieško išskirtinumo savo išvaizdoje, alternatyvių vietų vakarėliams bei netradicinių renginių konceptų. „Styliagi“ sieks sugrąžinti pogrindinių vakarėlių dvasią ir įnešti šviežio Vakarų kultūros naktinio gyvenimo atspindžio Lietuvoje.

Renginio garsas skambės dviejose muzikinėse erdvėse, kuriose net 11 elektroninės muzikos (urban bass, dubstep, garage, techno, deep tech-house) atlikėjų iš žiemos miego į laisvę trauks vakarėlių žvėris. Už pulto stos neseniai naująjį EP išleidęs „Mondayjazz” narys Marriage Proposal, „Despotin’ Beat Club (Zip fm) duetas Bowties, Mantas T (Partyzanai), „Minimal.lt” atstovas Šarūnas Simaitis (LSAR), elektroninės muzikos kompozitorė Umiko atliks gyvo garso pasirodymą. „Elektroninės nakties metu savo muzika taip pat dalinsis: Ampule & Stillfunky (D*), Okupacija Von ^ Domas, Marius Banga, Komža ir Pranciškus (BLOKAS), The Nutcracker.

Netradicinėse buvusio batų fabriko „Lituanica“ patalpose įsikūrusios „Fluxus Ministerijos“ erdvėse atsidarys net dešimt vienetinių ar rankų darbo drabužių bei aksesuarų krautuvėlių („Kovaldas”, „Šarka”, „Atsikeli ir varai”, „ToksVisoks” ir kt.). Krautuvėlių savininkai ne tik pristatys savo drabužius, bet ir kvies dalyvauti įvairiose kūrybinėse dirbtuvėse, o kūrybininkų komanda „Cechas.com” su visais renginio svečiais kurs intriguojančius šviesos piešiniais.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Mada užkuria muziką!” Tokiu šūkiu „EPas LT“ kviečia visus stilingus žmones nesikuklinti, pasitelkti išmonę ir apsirengti kuo ryškiau, taip prisidedant prie pačios geriausios renginio atmosferos.

„Nepastebėti tikrai neliksit…“ – teigia viena renginio organizatorių Gerda Kazakevičiūtė. “Dabintis tikrai verta, nes bus daug rašančių akių – stebėti ir fiksuoti renginį atvyks žymiausi mados tinklaraštininkai iš visos Lietuvos.“


Renginio pradžia 22 val. Bilietus platina Tiketa.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top