Now Reading
Penktadienio vakaras „Vasaros terasoje“ – kartu su Jurga

Penktadienio vakaras „Vasaros terasoje“ – kartu su Jurga

Penktadienio vakaras „Vasaros terasoje“ - kartu su Jurga

Dar birželio mėnesį Vilniaus mokytojų namų kiemelyje įsikūrusioje „Vasaros terasoje“ ūžtelėjo dviguba gyvos muzikos banga.

Tuomet vakarėlyje „Tuborg Liquid Soundtrack“ grojo ir susirinkusius šokdino dvi puikios lietuviškos grupės – „Happyendless“ bei „Gerai Gerai & Miss Sheep“. Vasarai persiritus antron pusėn tradicija tęsiama – dainininkės Jurgos Šeduikytės balsas kiemelį papuoš rugpjūčio 20-ąją, šį penktadienį.

Penkerius metus Lietuvos muzikos padangę savo kūryba skaidrinanti Jurga priešpaskutinį vasaros penktadienį pristatys akustinę savo programą. Joje tilps klausytojų ir kritikų geriausiai įvertinti trijų dainininkės albumų – „Aukso pieva“, „Instrukcija“ bei naujausio „+37º (Goal of Science)“ kūriniai, „Vasaros terasoje“ skambėsiantys dar šilčiau ir ramiau. Jurgai šiame koncerte talkins vienas garsiausių Lietuvos gitaristų Romas Rainys.

Ne tik visuose įmanomuose Lietuvos muzikos apdovanojimuose, bet ir MTV „Europe Music Awards“ įvertinta Jurga yra koncertavusi ne tik daugelyje mūsų šalies miestų ir Europoje, bet ir tokiose egzotiškose vietose, kaip Afganistanas. Taip pat lietuvaitė svečio teisėmis dainavo islandų divos Bjork koncerte Vilniuje, pasirodė su Sinead O’Connor Latvijoje ir surengė pasirodymus praktiškai visuose esminiuose Lietuvos festivaliuose. Dainininkė spėja prisijungti prie roko miuziklų projektų ir nepamiršta ankstesnio savo užsiėmimo. Buvusi žurnalistė prieš keletą metų išleido pasakų knygą. Paskutinė ryški naujiena iš Jurgos stovyklos – liepą, tarp Mindaugo karūnavimo dienos ir Žalgirio mūšio 600 metų sukakties – pasirodęs vaizdo klipas „Seniai toli“, paremtas Lietuvos istoriniais įvykiais.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Po jaukaus ir ramaus Jurgos koncerto penktadieninė atmosfera „Vasaros terasoje“ netruks pasikeisti į kiek šoklesnę pusę. Tuo užsiims patyrę amato meistrai, „Happyendless DJ Team“ atstovas Benua bei „Opus 3“ radijo laidos „Mixsubas“ vedėjas Loranas Vaitkus. Įėjimas į Mokytojų namų kiemelį visą vakarą nemokamas.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top