Now Reading
PREMJERA! Retro erotiškas „Beissoul&Einius“ kūrinys „Ore“ (video)

PREMJERA! Retro erotiškas „Beissoul&Einius“ kūrinys „Ore“ (video)

PREMJERA! Retro erotiškas „Beissoul&Einius“ kūrinys „Ore“ (video)

Laikas.lt
Nagio Bieranco nuotr.

Jei Lietuvoje būtų teikiamas produktyviausių muzikos kūrėjų apdovanojimas, jis greičiausiai atitektų elektroninės muzikos duetui „Beissoul&Einius“. Vos prieš pora savaičių pristatę gana šaltą ir makabrišką kūrinį „The Story“, šiandien vaikinai atskleidžia švelnesnę savo asmenybių pusę. „Tai nėra meilės istorija, tai grečiau jos fantazija“, – naujausią kūrinį „Ore“ apibūdina „Beissoul&Einius“ ir pristato specialiai šiai dainai skirtą, fantazijų kupiną video klipą.

„Kiekvienas iš mūsų savo idealių jausmų portretą nutapytume skirtingai, o manasis turėtų atrodyti štai taip“, – apie savo kūrinį gana atvirai kalbėjo Beissoul. Pasak vaikino, pirmoji mintis dainai gimė jam pačiam būnant ore – skrydžio iš Londono į Vilnių metu. Tiesa, iki šiol vos vieną kūrinį lietuvių kalba pristatęs atlikėjas neskubėjo, leido kūriniui susigulėti ir, kaip pat sako, idėją kuriam laikui tiesiog „padėjo į stalčių“. „Niekada kūrybiškai savęs neprievartauju: jeigu neturiu ką pasakyti – nerašau, jeigu nenoriu dainuoti – nedainuoju. Viskas ateina savaime ir be jokio spaudimo” – tvirtino jau antrą savo kūrinį šiais metais klausytojams pristatantis Beissoul.

Tiesa, bene labiausiai intriguoja išskirtinis ir neįprastas video klipas. Anksčiau visuomet ekrane pasirodydavęs Beissoul šį kartą jėgas išbandė kitoje kameros pusėje. „Vos atvykus į Londoną Einius tiesiog man į rankas įdavė fotoaparatą ir liepė filmuoti tai, ką matau, – pasakojo Beissoul, neslėpęs susižavėjimo šiuo dideliu ir triukšmingu miestu. – Grįžę į Lietuvą tiesiog pabandėme savo įspūdžius sujungti ir štai – turime vieną ryškią fantaziją: „Ore.“

Pamatykite ir įvertinkite naujausią elektroninės muzikos dueto „Beissoul&Einius“ kūrinį „Ore“: 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top