Now Reading
„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (kovo 29-balandžio 5)

„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (kovo 29-balandžio 5)

„Laikas.lt“  savaitės TOP komentarai (kovo 29-balandžio 5)

Laikas.lt

Savaitėlę atostogavę, kur buvę, kur nebuvę, grįžta geriausi, linksmiausi, šmaikščiausi „Laikas.lt“ skaitytojų komentarai. Matyt įkvėpti neseniai praėjusios balandžio 1-osios, daugelis komentatorių atskleidė mažai kam žinomas tiesas – gana to smegenų plovimo ir melų! Skaitome, o po to kimbame komentuoti!

5 vieta. „Uz tokia nuodemes, šuns šeimininkas kitą gyvenimą atgims paršu, kurį ištatuiruos, įvers vielos galabą į šnipą ir galiau paskers… Va va, taip ir būna…”, – rašo tiesiog švelnumo įsikūnijimas komentatorė Ona prie straipsnio „Amerikietis augintiniui padarė tatuiruotę”. Ačiū už atskleistą paslaptį, nuo šiol galėsime kiaulieną valgyti be jokio sąžinės graužulio – tai juk atgimę blogi šunų šeimininkai.

4 vieta. „ten pirstas”, – užtikrintai rėžia mūsų gerbėjas „Facebook’e“ Rolandas prie daugybės diskusijų sulaukusio straipsnio „Ir dar truputis „Photoshop’o“ klaidų…“. Kiti buvo nusprendę, kad visgi tai bus palmės kotas arba suknelės diržas, na, bet jei pirštas – tai pirštas. Tik pala, kieno jis?

3 vieta. „cia del nauju narkotiku plintanciu tarp izimybiu”, – dar negirdėtą sensacingą faktą paviešina komentatorius (matyt, bijojęs atskleisti savo tapatybę, todėl pasivadinęs tiesiog „komentatoriumi“) prie straipsnio  „Įžymios moterys liko be dantų (foto)“. O mes naiviai tikėjome, jog čia viso labo „Photoshop’o“ pokštai…

2 vieta. „ziauriai grazu kai bicka didesne us papa“, – naujus grožio standartus „Laikas.lt“ „Facebook“ profilyje atskleidžia skaitytojas Edgaras prie straipsnio „Gražu ar kraupu? 10 vienų geriausių pasaulio kultūrisčių“. Hmm, panašu, jog homoseksualių vyrų tik daugės – pabandyk tu taip „užsikačialint“, paprasta mirtingoji moterie!

1 vieta. „Iš tokių nuotraukų sprendžiant, moterys visada vaikšto pusnuogės. VISADA“, – gana teisingą prielaidą „Facebook’e“ daro „Laikas.lt“ gerbėja Inga prie straipsnio „Kai su „Photoshop’u“ sekasi taip pat prastai kaip ir su merginomis…“. Skaitytojo Giedriaus komentaras po: „o jos dar buna ir apsirengusios??? :S“ . Būna, Giedriau, būna. Gal ir gerai…

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


Teisingo jums savaitgalio, mielieji, nenustokit komentuoti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top