Kaip makiažu optiškai padidinti akis?

Alfa.lt

Tinkamas akių makiažas gali padaryti stebuklus: radikaliai pakeisti ir padidinti akis, kad niekas nė neįtartų, kad jūsų akys – mažos. Tokią optinę apgaulę galima sukurti žinant tam tikras makiažo subtilybes.

Iki šiol buvo manoma, kad mažas akis galima padidinti jas paryškinus juodu akių pieštuku. Tačiau tai – netiesa.

Norint padidinti akis, pradėkite nuo antakių, suteikdami jiems tinkamą formą. Tiesiog pirštais pakelkite antakius, atsargiai išpešiokite juos ir padažykite specialia priemone, pavyzdžiui, pieštuku, kurio spalva netūrėtų skirtis nuo jūsų plaukų spalvos.

Svarbu atkreipti dėmesį ne tik į akių dydį, bet ir formą. Pagal klasikinius grožio kanonus, labai svarbu atkreipti dėmesį į atstumą tarp akių.

Padidinti, paryškinti akių gelmes galima perliniu atspalviu. Jais padažykite akis nuo vidinio akies kampo link smilkinio. Vėliau uždėkite šiek tiek juodo šešėlio. Jūs iškart pastebėsite, kaip vizualiai padidės akys.

Akis padidinti galima ir padažius jas tamsiais šešėliais voko gale (ties smilkiniu), o šviesesne –vidinį akies kampą. Nepamirškite tušo. Juo padenkite tiek apatines, tiek ir viršutines blakstienas.


didelės akys, kaip padidinti akis, makiažo tendencijos, makiažos

Naujausi komentarai
nu
2013-04-03, 10:59
jei mano plaukai balti o antakiai pilki tai taip iseina tureciau juos pabalinti??? nusikalbejot...
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai