Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Lūpų išsausėjimas

Laikas.lt

Pristatome UAB „Kvapų namai“ gamybos vadovę, natūralios kosmetikos specialistę Rūtą Daunoravičienę, kuri patars jums kaip prižiūrėti veido odą, kokią kosmetiką geriausiai rinktis individualiais atvejais, plačiau papasakos apie odos priežiūrą natūraliomis priemonėmis ir t. t.

Kaip spręsti nuolatinę lūpų išsausėjimo problemą?

Dina

Esminis patarimas – gerkite daugiau vandens, venkite dehidratuojančių skysčių (alkoholio, kavos, kai kurių vaistažolių arbatų) – jei organizme trūksta skysčių, tai pirmiausia ima sausėti oda, ir ypač lūpos, gleivinės.

Kitas klausimas – gal lūpas džiovina jūsų lūpų dažai, pieštukai ar balzamai? Tai labai tikėtina, jei juose daug sintetinio glicerolio (glycerin), PEG, konservantų (parabenų ar kitokių).

Išmėginkite lūpų priemones su nerafinuotu (!) natūraliu bičių vašku ir drėkinančiais augalų ekstraktais, pavyzdžiui, lūpų balzamą-gyduolį.

Jei negalite gyventi be lūpų dažų – rinkitės natūralius „Kvapų namų“ lūpų dažus, meistriškai sukurtus iš nerafinuoto bičių vaško, ir drėkinančių aliejų, o vietoj sintetinių dažiklių čia naudojami augaliniai ir mineraliniai pigmentai. Tai „2-in-1“, t. y. puoselėjantys balzamai ir dažai viename. 


Natūralios kosmetikos specialistė Rūta Daunoravičienė jūsų klausimų laukia el. p. [email protected].

graži oda, kvapų namai, natūrali kosmetika, natūralios kosmetikos specialistė, Rūta Daunoravičienė, sveika oda

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai