Now Reading
Ar verta pasipiršti mylimajam?

Ar verta pasipiršti mylimajam?

Ar verta pasipiršti mylimajam?

Darnipora.lt

Ar svajojate apie tą dieną, kai jūsų mylimasis priklaups ant vieno kelio ir paprašys drauge praleisti visą likusį gyvenimą? O ką daryti, jei metai bėga, o jis niekaip nesiryžta žengti šio jums abiem svarbaus žingsnio? Gal verta jį žengti pirmai?

Ar jūs tikrai tam pasirengusi? Spręsdama, ar esate pasirengusi žengti šį žingsnį, neturėtumėte vadovautis emocijomis ar elgtis spontaniškai. Blaivus protas šiuo atveju yra geriausias jūsų sąjungininkas. Apgalvokite visus galimus jo atsakymus. Tiesa, kad labai dažnai vyrai vengia pasipiršti dėl to, kad nervinasi ir nenori suklysti žengdami šį rimtą žingsnį. Užbėgdama jam už akių, galite palengvinti jo dalią. Tačiau neatmeskite, kad galbūt jis vis dar nepasiperša dėl to, kad nėra tikras dėl jūsų santykių. Tuomet galite sulaukti ir neigiamo atsakymo. Ar esate tam pasiruošusi?

Ar jis tikrai tam pasirengęs? Svarbu atsakyti į šį klausimą dar prieš jam pasiperšant. Atkreipkite dėmesį į tai, ar jūsų antroji pusė kalba ką nors apie jūsų ateities planus. O gal tik jūs viena svajojate kuo greičiau pasimatuoti vestuvinę suknelę? Tuo tarpu jis tik patyli, kai jūs pasakojate, kokios nuostabios bus jūsų vestuvės ir kiek daug jose dalyvaus svečių… Jei nesate tikra, kad jūsų mylimasis pasirengęs šiam žingsniui, verčiau nesipirškite, nes jis gali pasijausti spaudžiamas. Patikėkite, dažniausiai vyrams tai netgi labai nepatinka…

Ar jis neplanuoja jums pasipiršti? Tinkamas metas pasipiršti savo gyvenimo vyrui yra tuomet, jei esate tikra dėl jūsų santykių ir abiejų noro visą gyvenimą praleisti kartu, tačiau jis piršlybų kol kas nėra suplanavęs. Įsivaizduokite, jei jūsų gyvenimo draugas ruošia jums nuostabią staigmeną, o jūs imate ir užbėgate jam už akių.

Juk nė vienam nebūtų labai smagu, ar ne? Galbūt jo planus šiuo klausimu jums gali padėti išsiaiškinti jo draugai ir artimieji.

Kaip jis reaguos į tai, kad jūs jam peršatės? Prieš pasiūlydama jam susieti jūsų gyvenimus turite išsiaiškinti jo požiūrį į tai, kaip jis vertina merginas, kurios nesulaukusios pasiūlymo tuoktis ima ir pačios pasiperša. Galbūt jis neigiamai vertina tokią merginos iniciatyvą ir visada įsivaizdavo, kad savo mylimajai pasipirš pats? O gal jis visada svajojo apie drąsią moterį, kurį nebijotų pirma žengti šio žingsnio? Jei jis yra įsitikinęs, kad tik vyras turėtų pirštis savo antrajai pusei, jam gali labai nepatikti jūsų sumanymas ir vakaras gali baigtis ne taip romantiškai, kaip planavote…

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kaip jį nustebinsite? Jei esate tikra dėl to, kad pasipiršti mylimajam yra gera mintis, pagalvokite apie tai, kaip jį nustebinsite. Juk norėtumėte, kad jei jis pirštųsi jums, padarytų tokią staigmeną, apie kurią niekada gyvenime nepamirštumėte. Jei jau planuojate pasipiršti savo antrajai pusei, pasistenkite, kad tai būtų šventė jums abiem ir suorganizuokite jam ypatingą staigmeną. Jei neturite jokių idėjų, kaip jį nustebinti, pasisemkite idėjų internete. Pasistenkite, kad tai jam būtų nepamirštama šventė.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top