Now Reading
„Decolte” pristato drabužių kolekciją kartu su Agne Jagelavičiūte (foto)

„Decolte” pristato drabužių kolekciją kartu su Agne Jagelavičiūte (foto)

„Decolte” pristato drabužių kolekciją kartu su Agne Jagelavičiūte (foto)

Laikas.lt

Senamiesčio butikas „Decolte” skelbia apie dar vieną mados projektą su žymiu Lietuvos žmogumi. Šį kartą vasaros kolekciją pristato ne kartą stilingiausia moterimi tituluota Agnė Jagelavičiūtė, pasakojanti, kad grįžimas prie drabužių kūrimo yra natūraliai atsiradęs poreikis.

„Gyvenu tarp studijų dailės akademijoje, darbo su reklaminiais projektais, stiliaus kūrimo fotosesijoms, o tai labai organiškai sugrąžino mane prie drabužių kūrybos. Dažnai sulaukdavau klausimų, kodėl nekuriu drabužių moterims, matyt, reikėjo tinkamo laiko ir partnerio. Su „Decolte” komanda sutapo požiūris ir tikslai,” – pasakoja Agnė.

Vasarai skirtų laisvalaikio drabužių kolekciją pristatysianti A. Jagelavičiūtė teigia, kad didžiausias pastangas skiria jų patogumui ir funkcionalumui.

„Labai gerai suprantu, kaip svarbu moterims jaustis ne tik stilingai, bet ir patogiai. Tuo pačiu manau, kad šią vasarą visos būsim truputį pašėlusios, be galo moteriškos ir seksualios. Derinsiu lengvus audinius, žaisiu su over sized kirpimais, paslėpsiu mažus figūros trūkumus ir parodysiu privalumus. Pažadu pačią geriausią vasarą,” – juokiasi Agnė.

„Agnė Jagelavičiūtė for Decolte” kolekcija pasirodys „Decolte” parduotuvėje balandžio pabaigoje. Tikimasi, jog ji sulauks ne mažesnio pirkėjų susidomėjimo nei du kartus pristatytos rudens ir pavasario kolekcijos „Kęstas Rimdžius for Decolte”.
 

Kolekcijos eskizai:

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top