Now Reading
„Mados infekcija“ iki kito karto atsisveikino su trenksmu (foto, video)

„Mados infekcija“ iki kito karto atsisveikino su trenksmu (foto, video)

„Mados infekcija“ iki kito karto atsisveikino su trenksmu (foto

Laikas.lt
Igno Jurkyno, Ievos Blaževičiūtės,
Tomo Adomavičiaus, Dariaus Gražio nuotr.

Kovo 22-23 dieną vykęs jau penkioliktasis, jubiliejinis, festivalis „Mados infekcija“ iki kito karto atsisveikino su trenksmu: įspūdingas Rusijos performanso menininko, dizainerio Andrey Bartenev pasirodymas kartu su Vilniaus dailės akademijos studentais nepaliko abejingų.

Per dvi festivalio dienas iš viso parodyta 15 kolekcijų, o kartu su lietuviais savo kūrybą pristatė ir dizaineriai iš Vokietijos, Danijos bei Rusijos. Šįkart festivalio podiumas buvo ypatingas tuo, kad neturėjo tikslių ribų. Todėl „Mados infekcijoje“ savo kolekcijas pristatę dizaineriai patys nusistatė podiumo erdves ir judėjo netradicine, nenuspėjama, neįprastas trajektorija.

Ypatingas veiksmas virė ir užkulisiuose, kuriuose abi festivalio dienas dirbo profesionalios grožio meistrų komandos. Jos rūpinosi nepriekaištingu dizainerių drabužius pristatančių modelių įvaizdžiu – šukuosenomis ir makiažu.

Šįkart „Mados infekcija“ buvo ypač laukiama ir lankoma: laisvų vietų tiek į penktadienio, tiek į šeštadienio renginius neliko – visi bilietai buvo išpirkti.

Nuotraukose ir vaizdo klipe  – unikalus turinys iš dvi dienas vykusio festivalio „Mados infekcija“ užkulisių. „Laikas.lt” jau skelbė pirmosios dienos nuotraukas, šiandien siūlome pasigrožėti antrąja, dar įspūdingesne diena.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Mados infekcijos“ užkulisiai:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top