Now Reading
Naują kūrinį „The Story“ pristatantys Beissoul&Einius: „Tai tik pasikeitimų pradžia“

Naują kūrinį „The Story“ pristatantys Beissoul&Einius: „Tai tik pasikeitimų pradžia“

Naują kūrinį „The Story“ pristatantys Beissoul&Einius: „Tai tik pasikeitimų pradžia“

Laikas.lt

Artėjant pirmųjų sceninės veiklos metų sukakčiai, vienas įdomiausių ir visomis prasmėmis netradiciškiausių duetų Lietuvos muzikos padangėje – Beissoul ir Einius kartu su vis labiau į bendra kūrybinę veiklą įsiliejančiu muzikos kūrėju Shkėma– šventiniams rūpesčiams nepasiduoda. Vaikinai toliau aktyviai kuria muziką ir klausytojams pristato jau devintąjį savo kūrinį šiais metais, o kartu – kaip jau tapo įprasta šiems muzikantams – ir specialų, dėmesį prikaustantį dainos video klipą.

Ryškų, ypatingai Lietuvos video klipų pasaulyje išsiskiriantį braižą turintys muzikos kūrėjai pasakojo, kad šį kartą jų tikslas buvo ne tik pradžiuginti žiūrovus, bet ir sukurti kažką netikėto sau patiems. Čia jie prisiminė naująją Beissoul aistrą – senovines keramikines lėles, kurios dažniausiai pasižymi labai išraiškingais ir tikroviškais veido bruožais. „Šios lėlės labai organiškos ir man toptelėjo, kad visa ši kūrinio istorija galėtų tapti tokia pat kaip tos lėlės: išraiškinga, tačiau kartu gana šalta“, – pasakojo Beissoul. „Šiuo metu turiu apie dvidešimt tokių senovinių keramikinių lėlių, kurios, pastaruoju metu, mane labai įkvepia – kartais net atrodo, kad jos yra iškalbingesnės ir tikresnės už visus žmones, todėl žinojau, kad viskas pasiseks puikiai“, – atviravo vaikinas.

O toliau jau viskas vyko savaime: pirmiausiai gera idėja patikėjo prodiuseris, surinkęs kuriai vadovavo režisierė Algina Navickaitė. Vėliau prisijungė ir aktorė Indrė Mickevičiūtė.

Filmavimo aikštelėje Beissoul kolegei Indrei buvo patikėtas gražios, saugotos ir nudailintos lėlės vaidmuo, o vaikinas pasirinko seno, jau trupančio suvenyrinio žaislo įvaizdį. Pasak idėjos autorių, tai lyg dialogas, kuriame viena lėlė papildo kitą sava istorija apie susitikimą ir išsiskyrimą. „Vieną minutę ji yra, o kitą – tik iliuzija” – pasakoja Beissoul.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Ir nors video klipe jaučiamas Beissoul ir Einiaus kūriniams būdingas gilumas, galima pastebėti, kad, šis kūrinys, vis dėlto, skiriasi nuo likusiųjų. „Šiuo metu į dienos šviesą kelia skinasi dar vienas mano pavidalas, kurį visada palikdavau nuošalyje. Dabar jis pats pradėjo man diktuoti taisykles“, – sako atlikėjas Beissoul. „The Story Part I“ – tai tik pati pradžia visų pasikeitimų ir staigmenų link, tiek klausytojams, tiek mums patiems“, – intriguoja šis išskirtinis atlikėjas.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top