Now Reading
Naujos mados tendencijos iš Japonijos – maistą imituojantys aksesuarai (foto)

Naujos mados tendencijos iš Japonijos – maistą imituojantys aksesuarai (foto)

Naujos mados tendencijos iš Japonijos – maistą imituojantys aksesuarai (foto)

Laikas.lt
Parengta pagal Dailymail.co.uk

Vartotojiškoje visuomenėje, pertekliaus amžiuje, kur didžiulė takoskyra tarp stygiaus ir itin didelio prekių pasirinkimo. Čia stygiaus nepatiriantiems sunku ne gauti, o išsirinkti. Tokiame amžiuje kažkam reikia prabangių, žymių dizainerių sukurtų aksesuarų, kitiems jų asmenybės išskirtinumą padeda akcentuoti neabejotinai dėmesį patraukiančios plastikinės, maistą imituojančios įvaizdžio detalės. Nežinia kas įkvėpė japonus, pradėjusius gaminti tokius aksesuarus – ar garsioji Lady Gagos mėsos suknelė, ar tiesiog, šiek tiek fetišistinis žvilgsnis į maistą.

Saliami dešros auskarai, kumpio bantukų plaukų aksesuarai iš tiesų atrodo gana gardžiai, žinoma, tik mėsos mėgėjams, bet valgyti jų ir nevalia – jais reikia puoštis. O gal kam picos ar dešrelių vietoje prabangaus kaklo papuošalo? Šiuos realistiškai maisto produktus imituojančius aksesuarus sukūrė ir prekiauja japonų elektroninė parduotuvė „Fake Food Hatanaka“, kurioje saliami dešros ar juodųjų alyvuogių imitacijos auskarus galima įsigyti už maždaug 40 litų, o štai picos kaklo papuošalas yra nupirktas net už 300 litų.

„Fake Food Hatanaka“ aksesuarų meniu tikrai nemenkas, jie gali pasiūlyti įvairiausių patiekalų auskarų, plaukų bei kaklo papuošalų, žiedų, piniginių ir kitų, išskirtinį prieskonį įvaizdžiui suteikiančių, stiliaus detalių. Beje, internetinėje parduotuvėje gausu ne tik aksesuarų, realistiškos maisto imitacijos čia turi gana įvairių paskirčių.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top