Now Reading
Stallone ilgisi Rokio Balboa personažo

Stallone ilgisi Rokio Balboa personažo

Stallone ilgisi Rokio Balboa personažo

Aktorius Sylvesteris Stallone prisipažino, kad jam buvo labai sunku atsisveikinti su Rokio personažu, kurį įkūnijo net šešiuose filmuose.

Veiksmo filmų žvaigždei iki šiol spaudžia širdį prisimenant senus gerus Rokio Balboa laikus. 64 metų aktorius šį personažą suvaidino net šešiuose „Rokio Balboa“ („Rocky Balboa“) filmuose.

„Buvo išties sunku atsisveikinti su Rokiu. Prisimenu paskutinę dieną filmavimo aikštelėje, – pasakoja šiuo metu naują veiksmo filmą „Nesunaikinami“ pristatantis S. Stallone. – Filmavome Filadelfijoje. Saulė jau leidosi ir buvo velniškai šalta diena. Pašėlusiai snigo, o aš, įsisupęs tik į megztinį, bėgau tais legendiniais laipteliais… Tuo metu mano galvoje sukosi tik viena mintis: „Štai aš čia, mieste, kurio, maniau, niekada nepaliksiu, atsisveikinu su geriausiu personažu, apie kokį tik buvo galima pasvajoti“. Buvo labai liūdna. Tarsi ant rankų laikyčiau mirštantį brolį.”

Kad ir kaip jo ilgėtųsi, aktorius neigia, jog Rokis dar kada nors dar grįš į didžiuosius kino ekranus. Jis nori, kad žiūrovų atmintyje Rokis liktų žvalus ir stiprus, o ne į septintą dešimtį įkopęs senukas: „Apie tai negali būti nė kalbos. Aš džiaugiuosi, kad mums išvis pavyko baigti šeštąją filmo dalį. Esu dėkingas ir labai laimingas. Ji baigėsi taip, kaip norėjau. Tiesiog tobulai. Nenoriu šios pabaigos sugadinti nauju filmu“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Nors S. Stallone mano, kad 60 metų – nebetinkamas amžius Rokiui Balboa, tačiau savo įgūdžių aktorius dar neprarado ir raumenų tvirtumą bei rankų miklumą šiuo metu demonstruoja naujausiame veiksmo filme „Nesunaikinami“. 

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top