„Talentų banke“ – fotografė Sandra ir jos darbai „iš kito pasaulio“

Laikas.lt

Toliau nenustojame stebėtis, kiek talentingų, gabių ir darbščių žmonių toje Marijos žemėje... Šiandien su džiaugsmu jums pristatome dar vieną jų – fotografę Sandrą Strazdaitę ir jos darbus, kuriuose nerasite realybės ir buities.

Mergina jau vaikystėje pradėjo domėtis įvairiais menais, ypač piešimu, netgi svajojo tapti kostiumų dizainere, tačiau...

„Apie 14-us metus į mano rankas pateko senas juostinis FED fotoaparatas. Nuo tada mano domėjimasis menu tapo platesnis, nes atsirado naujas pomėgis – fotografija. Tada tai tebuvo tik susipažinimas su fotoaparatu, savo autoportretų fotografavimas (net nepagalvojau, kad galėčiau ko nors prašyti papozuoti). Vėliau pradėjau skaityti knygas apie techniką, kompoziciją ir panašiai. Sulaukusi pilnametystės įsigijau skaitmeninį fotoaparatą. Dėmesį patraukė smulkūs gamtos objektai, tad pirmasis mano fotografijos žanras buvo makrofotografija, kurios dėka įgijau praktikos fotografuoti natūralioje šviesoje“, – savo kaip fotomenininkės karjeros pradžią prisimena Sandra.

Baigusi vidurinę mokyklą, šiandieninė „Talentų banko“ herojė planavo studijuoti grafinį arba interjero dizainą, o fotografiją palikti tiesiog mylimu laisvalaikio užsiėmimu, tačiau likimas jai vėl iškrėtė pokštą – mergina įstojo būtent į fotografijos specialybę.

„Studijuodama pradėjau daugiau domėtis portretų fotografavimu, tai tapo viena mėgstamiausių sričių iki tol, kol, baigiant fotografijos studijas, „apsėdo“ šokio, ypatingai beleto, fotografija. Kol kas man baleto fotografavimas yra neišsemiama sritis, kurioje tikrai turiu, kur tobulėti. Šiuo metu kaip tik kuriu su tuo susijusį projektą“, – pasakoja S. Strazdaitė, pridūrusi, kad nuotraukose nėmėgsta vaizduoti realybės, visuomet stengiasi, kad jos būtų tarsi atėjusios iš sapnų, iš kito pasaulio.

Mums labai patiko, kviečiame ir jus galerijoje peržvelgti bei įvertinti Sandros darbus! Jei pasirodys maža – užsukite į jos darbų portfolio http://amenta.carbonmade.com/ .
 

baleto fotografija, fotografė, Sandra Strazdaitė, šokio fotografija, talentu bankas

Naujausi komentarai
Vika
2013-04-03, 16:24
Marija Kablyte (Grafilogika) - Part two
2013-04-03, 14:00
Puikios nuotraukos!
gg
2013-03-16, 18:01
labai gražu
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai