Now Reading
„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (kovo 9-15 d.)

„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (kovo 9-15 d.)

„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (kovo 9-15 d.)

Laikas.lt

Trumpoji darbo savaitė netruko prabėgti – taigi, kaip ir kiekvieną penktadienį, pateikiame jums geriausius, šmaikščiausius, taikliausius mūsų skaitytojų komentarus.

Už moterišką solidarumą…

5 vieta. „na ar ne proto trūkumas šiai merginai atrodo didžiausias jos privalumas?:)“, – straipsnį „Skausmingos Kim Kardashian grožio aukos“ komentuoja ana. Baikite, Kim tikrai atrodo… Na, atrodo, kad… Kažkas tikrai atrodo, tik.. Tik tai turbūt slypi kažkur anapus (įspūdingos išvaizdos).

Už žinių troškimą…

4 vieta. „pasakykit pavardes, dvi man labai grazios pasirode. :D“, – smalsauja komentatorė (-rius?)
De La prie straipsnio „Kaip atrodo pornografinių filmų aktorės be makiažo ir su juo“. Mielai pasidalintume, tačiau nesame tikri, kad jau turite 18-ka ir, jei pilnamatyste dar nekvepia, nepulsite „gūglinti“ įsimintiniausių šių aktorių vaidmenų.

Už pastabumą…

3 vieta. „7 nuotrauka kopija Natalijos Bunkes“, – mūsų pramogų pasaulio liūtės panašumą su viena iš anksčiau minėtos publikacijos heroje pastebi bunke pasivadinusi komentatorė. Hmm, gal tikrai dar ne viską žinome apie Lietuvos žvaigždutes…

Už žvelgimą giliau…

2 vieta. „Klausimas kyla, kaip ten pas ją reikalai su vidaus organais ?“, – svarsto komentatorė Kristina prie straipsnio „XIX a. žvaigždė skruzdėlytės liemeniu – Émilie Marie Bouchaud“. Atsakome: turint galvoje, kad  Émilie gimė XIX amžiuje, su organais jau vien dėl to dabar turėtų būti „ne kažką“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Už puikų sugretinimą…

1 vieta. „wow as mokykloj panasaus ilgio liniuote turejau…“, – į tą patį straipsnį apie vapsvos liemens (32 cm) savininkę mūsų „Facebook“ profilyje reaguoja komentatorius Andrius. Tokia ta vyriška logika, o mes, moterys, pasidžiaukime, kad Dievulis sukūrė ir kitų, kiek ilgesnių „prietaisų“ matuoti kūno apimtis.

Sotaus jums savaitgalio, mielieji!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top