Now Reading
Seksualiausių aktorių personažų Top 5 (video)

Seksualiausių aktorių personažų Top 5 (video)

Seksualiausių aktorių personažų Top 5 (video)

Alfa.lt

Kino ekranuose pilna tikrai gražių vyrų ir kai puikus aktorius įkūnija patrauklų, įdomų personažą, filme galime išvysti nuostabų tandemą.

Per šių laikų kino istoriją matėme ne vieną superseksualų herojų didžiuosiuose ekranuose, todėl tikrai galima suskaičiuoti jų Top 5:

1. Tyleris Durdenas – „Kovos klubas“ („Fight Club“)

1999 m. Bradas Pittas (49) sukūrė pašėlusio vyruko vaidmenį minėtame filme, kuris buvo pastatytas pagal Chucko Palahniuko novelę. T. Durdeno personažas – totaliai laisva dvasia su kvapą gniaužiančiu ne konformisto požiūriu. Galbūt su juo nesinorėtų stebėti saulėlydžio, nes šis vyrukas tik mėgsta pridaryti problemų ir mušti kitus vyrukus, bet šis personažas labai charizmatiškas ir įdomus.

2. Jackas Sparrow – „Karibų piratai“ („Pirates of the Caribbean“)

Yra vienintelis aktorius, kuris galėjo tapti seksualiu piratu tai – Johnny Deppas (49). 2004 m. jis užkariavo kino ekranus su savo keistu humoro jausmu, ekscentrikšu elgesiu ir žavia išvaizda.

3. Vairuotojas filme „Važiuok“ („Drive“)

Jeigu jums patinka tylus ir stipraus tipo charakteris – tai Vairuotojas kaip tik jums.

2011 m. Ryanas Goslingas (32) sukūrė tokį personažą, kuris sava pasilaiko sau, bet turi gerą širdį. Galbūt daug dialogų ir neišgirsi iš šio herojaus, bet tinkamu laiku jis padarys savo darbą, t.y. įkrės į kaulus blogiukams.

4. Aragonas – „Žiedų valdovas“ („The Lord of the Rings“)

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Tai vienas įsimintiniausių aktoriaus Viggo Mortenseno (54) vaidmenų ir praėjo jau daugiau nei dešimt metų, kai jis pirmą kartą pasirodė minėtoje trilogijoje. Jo personažas, turintis autoritetą, stiprus ir patikimas. Žinoma, ir seksualus.

5. Eamesas – „Pradžia“ („Inception“)

Britų aktorius Tomas Hardy (35) 2010 m. sukūrė šaltą, bet išauklėtą herojų protą pavergiančiame filme „Pradžia“. Jo personažas aštrus it smeigtukas, protingas ir juokingas, o su kostiumu jis užgiaužia kvapą.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top