Juozas Statkevičius pristatė pirmąją skėčių kolekciją (foto)

Laikas.lt

Žinomas Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius šią savaitę pristatė pirmąją savo kurtų skėčių kolekciją. 5-ių skirtingų modelių skėčius bus galima įsigyti nestandartinėse vietose – didžiausio degalinių tinklo „Lukoil Baltija“ degalinėse.

„Kaip dizaineriui, man tenka imtis įvairių darbų – nuo teatro kostiumų iki privačių lėktuvų interjerų bei eksterjerų kūrimo, tad ne išimtis ir skėčiai. Manau, jie turėtų patikti žmonėms, turintiems skonį ir vertinantiems kokybę, šiuolaikinį dizainą, – apie naujausią kolekciją pasakoja dizaineris J. Statkevičius. – Galima sakyti, kad skėtis yra eilinis daiktas, tačiau ir įprastam daiktui padaryti reikia daug laiko ir kūrybos: kiekviena detalė kruopščiai apgalvojama ir tikslinama daug kartų. Tai daugelio žmonių darbas, kurio rezultatas, turiu pripažinti, džiugina.“

Puikaus dizaino modernūs skėčiai yra neutralaus, visur derančio stiliaus pavyzdys. Šie skėčiai ypatingi: kotas iš tvirto plieno, kupolas – iš padidinto atsparumo drėgmei medžiagos, o 8-ių tvirtų stipinų atspari vėjui konstrukcija yra anglies pluošto rėmas. Pusiau automatinio valdymo mygtukas įtaisytas minkštoje guminėje rankenoje. Skėčių stilių galima rinktis iš penkių skirtingų variantų, kurių vienas yra „magiškas“ – šviesios spalvos kupolas su taškeliais lyjant nusidažo vaivorykštės spalvomis.

„Norėjome prieš netrukus prasidėsiantį lietingąjį sezoną ir šv. Velykas nustebinti pas mus užsukančius žmones, pasiūlydami jiems patogiau ir pigiau įsigyti išskirtinio dizainerio skėčių ne tik didžiuosiuose miestuose, bet ir visoje Lietuvoje, – naujieną komentuoja „Lukoil Baltija“ marketingo vadovė Ingrida Ivanauskienė. – Mūsų degalinių tinklas buvo pasirinktas kaip labiausiai tinkamas prekybos partneris. Su šia garsiausio Lietuvos dizainerio darbų kolekcijos idėja esame novatoriai degalinių tinklų kontekste.“

Nuo kovo 7 d. iki balandžio 21 d. „Lukoil Baltija“ klientai galės įsigyti skėčius už mažesnę nei įprasta kainą. Šiomis dienomis degalinėse perkant prekių už tam tikrą sumą, bus galima gauti lipduką, o surinkus 10 lipdukų – įsigyti skėtį už ypatingą kainą. J. Statkevičiaus kolekcijos skėčių kiekis ribotas.

Bendrovė „Lukoil Baltija“, įkurta 1992 m., apima Lietuvą, Latviją, Estiją bei Suomiją. Ji valdo ir kontroliuoja grupės įmonių veiklą šiuose regionuose. Per dvidešimt veiklos metų bendrovė „Lukoil Baltija“ tapo viena didžiausių naftos prekybos bendrovių Baltijos šalyse. Lietuvoje bendrovė „Lukoil Baltija“ užsiima mažmenine ir didmenine naftos produktų bei firminių tepalų prekyba.

juozas statkevicius, skėčių kolekcija

Naujausi komentarai
2020-08-01, 20:10
Gal kas zino kur dar galeciau nusipirkti toki sketi?
2014-10-06, 18:32
Gal kas zino kur dar galeciau nusipirkti toki sketi? :/
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai