Now Reading
Pavasario šukuosenų tendencijos: daug netvarkos ir garbanų (stilisto komentaras, foto)

Pavasario šukuosenų tendencijos: daug netvarkos ir garbanų (stilisto komentaras, foto)

Pavasario šukuosenų tendencijos: daug netvarkos ir garbanų (stilisto komentaras

Laikas.lt
Vogue.co nuotr.

Kai į spintų lentynas po truputį pradeda sugrįžti kepurės ir kiti sargai nuo šalčio, pats laikas pasirūpinti savo plaukais. Prie naujo pavasarinio švarkelio būtina ir nauja šukuosena. Atrinkome jums 10 šiltojo sezono tendencijų: nereikalaujančių krūvos formavimo priemonių, neatimsiančių brangaus laiko, tik suteiksiančių originalumo jūsų įvaizdžiui.

Platininė blondinė – šio sezono spalvų karalienė. Kodėl gi neišbandžius ir kraštutinumų?

Uždengtas sprandas – kuo labiau prie kaklo prigludę plaukai. Gali prireikti tiesinimo žnyplių, tačiau lygiai taip pat rekomenduojama šukuoti ir banguotus plaukus. Priekyje plaukus perskirkite per vidurį (toks sklastymas taip pat šį sezoną labai madingas) ir užkiškite už ausų, o tada juos kuo laisviau su kuo nors apjuoskite.


 

Bičio avilio arba Amy Winehouse šukuosena, puošta kaspinėliu. 

Skarelės – šio sezono tendencijų tendencija. Tiks įvairiausių raštų ir tekstūrų skarelės ir šalikėliai, kuriais drąsiai juoskitės savo plaukus. Labai gera išeitis, kai žadintuvas nesuskamba laiku.

Šlapias efektas – plaukus iš vienos pusės sušukuokite į kitą ir sutepkite juos formavimo priemonėmis, kad plaukai priglustų prie galvos ir atrodytų tarsi šlapi.

Nebalerinos kuodukas – kuo arčiau sprando susukite kuoduką ir sutvirkinkite smeigtukais, tik jokiu būdu nesistenkite to daryti tvakingai. Prieš tai plaukų nešukuokite, o atvirkščiai – suvelkite juos.

Metaliniai aksesuarai – lankeliai keičia savo lokaciją ir dabar keliauja į galvos užpakalinę dalį. Įvairūs smeigtukai, segtukai, lankeliai ir kiti galvos aksesuarai tebūnie šį pavasarį metaliniai. O jei nudažyti aukso spalva – dar madingiau.

Netvarkinga kaselė ar uodegėlė – vėlgi reikės suvelti savo plaukus arba tiesiog jų neiššukuoti ir pinti kasą (gumelė-kasa-gumelė), sukti, rišti plaukus ar visaip kitaip formuoti netvarką ant galvos. Vėlgi kuo arčiau sprando.

Sklastymas kuo arčiau ausies – plaukais uždenkite kaktą, žinoma, netvarkingai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Netvarkinga kriauklė – ją formuojant patariama išdžiovinti plaukus džiovintuvu, taip suteikiant jiems purumo. O tada sukelti, susukti kriauklę ir sutvirtinti. Na, ir šį kartą kuo netvarkingiau, tuo gražiau.


 


Apie pavasario šukuosenų tendincijas kalbamės su „Yury“ salono meistru Linu Bakšiu.

Kokios šukuosenos bus madingos šį pavasarį?

Šiuo metu siūloma atsigręžti į senus laikus: grįžta garbanos, bangos, cheminiai sušukavimai. Skirtumas tas, jog sovietiniais laikais buvo madingos smulkios, vadinamosios avelės garbanos. Dabar jos yra laisvesnės, minkštesnės, plaukams suteikia daugiau purumo.

Ar yra kažkokių naujovių kirpimų fronte?

Kirpimai, galima teigti, išlieka tokie patys, klasikiniai, kaip, sakykime, karė. Visgi šiek tiek keičiasi formos, kirpčiukai gali būti tiek simetriški, tiek asimetriški, madingos įvairios detalės. Be abejo, nepamirštami iškarpymai, kurie plaukus padaro puresnius, jų savininkei tampa lengviau su jais susitvarkyti – tai labai svarbu.

O kaip su spalvomis?

Naujausias mados klyksmas – „Ombre“ dažymas. Tai tolygus dažymas, kuomet nuo tamsesnių šaknų pereinama prie šviesių plaukų galiukų. Spalvų požiūriu, dabar „ant bangos“ yra violetiniai, taip pat gaivūs oranžiniai atspalviai, šviežios morkytės spalva – juk pavasaris! Savo klientams dažnai siūlau nebijoti ryškesnių, spindinčių spalvų, kurios tinkamai pabrėžtų jų įdomią ir ryškią asmenybę.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top