Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Eko kosmetika ir raukšlės

Laikas.lt

Pristatome UAB „Kvapų namai“ gamybos vadovę, natūralios kosmetikos specialistę Rūtą Daunoravičienę, kuri patars jums kaip prižiūrėti veido odą, kokią kosmetiką geriausiai rinktis individualiais atvejais, plačiau papasakos apie odos priežiūrą natūraliomis priemonėmis ir t. t.

Ar ekologiška kosmetika gali būti veiksminga kovojant su pirmosiomis raukšlelėmis?

Upė

„Ekologiška kosmetika“ yra labai abstrakti sąvoka, produktai gali „žiauriai“ skirtis ir savo kokybe, ir kaina.
Jei norite jaunatvišką odą išsaugoti kuo ilgiau, pirmenybę teikite „gyvai“ augalinei kosmetikai, ir kuo šviežesnei. Augalams, ir tik jiems mes turime būti dėkingi už tai, kad kvėpuojame, kad gyvi ir sveiki esame. Augalų ekstraktai yra didžiausias sveikatos ir jaunystės aruodas. Ar kosmetika bus sertifikuota kaip ekologiška, ar ne – tai jau antraeilis dalykas. Svarbiausia, kad produkte būtų kuo mažiau (geriausia – nebūtų visai) sintetinių pakaitalų, nefiziologinių priedų – emulsiklių, tirštiklių, buferių, konservantų ir t. t. O jie dažniausiai ir tampa problemų ir ankstyvo odos senėjimo kaltininkais. Šių dalykų, beje, visiškai nėra (bent jau neturėtų būti) aliejuose ir hidroliatuose, ir tai yra PAČIOS GERIAUSIOS kosmetinės priemonės toms, kurios pirmenybę teikia kosmetikos efektyvumui, o ne blizgančioms pakuotėms ir rinkodaros kerams.

Ir dar nemažiau svarbu pradėti daugiau dėmesio skirti pilnavertei mitybai, atsisakyti žalingų įpročių (na, bent jau nepiknaudžiauti), nepasiduoti įtampai, blogoms emocijoms ir t. t. Oda yra mūsų kūno ir dvasios sveikatos veidrodis, kad ir kaip banaliai tai skamba. 


Natūralios kosmetikos specialistė Rūta Daunoravičienė jūsų klausimų laukia el. p. [email protected]

ekologiška kosmetika, graži oda, kvapų namai, natūrali kosmetika, natūralios kosmetikos specialistė, rauksles, Rūta Daunoravičienė, sveika oda, sveikata ir grožis

Naujausi komentarai
D.
2013-05-24, 09:21
Sakote kad sertifikatai antraeilis dalykas..o kaip tada isitikinti,kad tai ekologiska priemone? Kad aliejus nerafinuotas ir pats geriausias sakys kiekvienas gamintojas ar pardavejas...taigi kaip is tiesu atskirti tuos nesertifikuotus,bet ekoligiskus produktus? Tiek dabar daug pasiulos,bet abejoju ir tiesa sakant mazai pasitikiu tais nesertifikuotais gaminiais.gal turite konkreciu patarimu kaip atskirti kas yra tikra?
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai