Now Reading
Rasa Bubulytė: „Verta išvažiuoti iš savo šalies ir grįžus daryti ją gražesnę“ (video)

Rasa Bubulytė: „Verta išvažiuoti iš savo šalies ir grįžus daryti ją gražesnę“ (video)

Rasa Bubulytė: „Verta išvažiuoti iš savo šalies ir grįžus daryti ją gražesnę“ (video)

Laikas.lt

„Tikrai norėčiau palinkėti jauniems žmonėms važiuoti į užsienį studijuoti, dirbti ar savanoriauti, pasisemti patirties, pasiimti viską, kas geriausia, grįžti į Lietuvą ir daryti savo šalį gražesnę“, – teigia pirmojo muzikinio realybės šou „Dangus“ nugalėtoja Rasa Bubulytė.

Didžiosios Britanijos Liverpulio scenos menų institute studijavusi atlikėja tikina, kad svetur praleisti metai atnešė jai daug neįkainojamos patirties, o kai kurie nutikę dalykai – patys geriausi gyvenime.
Pasak jos, svarbios ne tik studijų metu įgytos žinios, bet ir sutikti žmonės. „Anglijoje susipažinau su savo grupės nariais, su kuriais dabar dirbame“, – pasakojo R. Bubulytė. Jai teko bendrauti ir su legendinės grupės „The Beatles“ nariu seru Paulu McCartney. Vienos paskaitos metu jis kartu atliko lietuvės parašytą dainą.  
 
„Verta išvažiuoti iš savo šalies, pasižiūrėti, kaip kiti gyvena, pažinti kitas kultūras“, – tikino Rasa.
 
Studijų, savanorystės, darbo, verslo užsienyje ir kitos galimybės pristatomos Europos Komisijos atstovybės Lietuvoje inicijuotame vaizdo reportažų cikle „Sėkmės receptas“. Juose savo istorijas ir praktinius aspektus pristatys buvę studentai, savanoriai, ES paramą gavę jauni verslininkai, ES institucijų stažuotojai ir darbuotojai, įvairias programas koordinuojančių institucijų atstovai.

Iš viso pavasarį bus pristatyti 9 reportažai skirtingomis temomis. Pirmąjį – apie „Erasmus“ studijų mainų ir praktikos programą – jau galima pasižiūrėti interneto svetainėje www.pazinkeuropa.lt.

Trumpas interviu su Rasa Bubulyte:

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top