Now Reading
Muzikiniai pusryčiai: grupės NIN ir Trento Reznro gerbėjams

Muzikiniai pusryčiai: grupės NIN ir Trento Reznro gerbėjams

Muzikiniai pusryčiai: grupės NIN ir Trento Reznro gerbėjams

Laikas.lt

Kovo mėnesio pirmosiomis dienomis pasaulis iškėstomis rankomis laukia net kelių naujų muzikinių albumų iš tokių atlikėjų rankų, kaip Davidas Bowie, grupė Hurts bei grepės „Nine Inch Nails“ lyderio Trento Reznoro muzikinio projekto „How to destroy angels_“. Tai tikrai nėra vieninteliai pavasario šaukliai muzikiniame pasaulyje. Nepaisant to, šiandien norėčiau pasidžiaugti, paklausyti ir su kitaip pasidalinti pastarojo naujienomis. Grupės NIN („Nine Inch Nails“) lyderis kartu su savo žmona Mariqueen Maandig (vokalas) bei kitais ilgamečiais bendražygiais Robu Sheridanu ir Atticus Rossu ruošia nauja albumą pavadinimu „Welcome Oblivion“ po projekto „How to destroy angels_“ stogu. Kai kurie, anapus Atlanto gyvenantys, Trento Reznoro fanai naują albumą galės pačiupinėti jau kitą savaitę, kovo 5 dieną.

Ištikimiems NIN grupės, kurioje savo muzikinę karjerą pradėjo pats Marilyn Mansonas, gerbėjams šis albumas neturėtų pasirodyti labai svetimas ar atitolęs nuo NIN muzikos, nors jame ir daugiau elektronikos, kur kas mažiau drožiamų gitarų, be to, šiek tiek sušvelnėjęs. Atsiranda moteriškas vokalas, vis tik, skambesys primena buvusią NIN industrinės, alternatyvios bei elektroninės muzikos sintezę, kurioje persipindavo dar ne vienas muzikinis žanras. Žemi dažniai virpina ne tik ausų būgnelius, bet ir kojų padus.

Dainos „How long?“ iš naujojo albumo vaizdo klipas pasirodė gana neseniai, tik nesitikėkite jame išvysti daugybės spalvų ar pražystančių vyšnių sodų – jis tamsus, drąsus ir šiurpinantis, kas būdinga Trentui Reznorui. Šiandienos, paskutinio vasario mėnesio ryto, muzikinius pusryčius nusprendžiau dedikuoti senatvės suriestai, urvan besitraukiančiai žiemai. Melomanai tikrai žino, kad pavasarį jie pasitiks įtemptomis ausimis ir ištiestomis rankomis, juk pabirs ne viena naujiena, šviežiais albumais bei vasarą nusimatančiais koncertiniais turais.

Iš tiesų pusryčiaujantiems siūlyčiau tik paklausyti, o nepulti žiūrėti.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top