Now Reading
T.Ė.T.Ė 2012: 15 nominacijų ir 14 grupių pasirodymų

T.Ė.T.Ė 2012: 15 nominacijų ir 14 grupių pasirodymų

T.Ė.T.Ė 2012: 15 nominacijų ir 14 grupių pasirodymų

Laikas.lt

Jau šį šeštadienį menų fabrike „Loftas“ bus pagaliau atsiskaityta už 2012-uosius metus su alternatyvios muzikos atstovais. Penkiolika naujo dizaino statulėlių su pjūkliniu disku pasieks savo šeimininkų rankas.

Apdovanojimų ceremoniją lydės keturiolikos lietuviškų grupių surengti pasirodymai. Koncerte dalyvaus įvairių žanrų atlikėjai, atstovaujantys hip-hop‘ą, roką, dainuojamąją poeziją, metalą, elektroninę, bei eksperimentinę muziką. Vienoje  scenoje pasirodys jaunasis Ba., perspektyvūs reperiai Lilas, Tie Geresni, sunkiosios muzikos atstovai Wulture, legendiniai pankai Erkė Maiše su Čiubu. Publikai liūdėti neleis Liūdnieji Slibinai, o vyresnių melomanų širdis sušildys grupė Siela. Taip pat laimėtojus pasveikins į muzikinių žanrų rėmus netelpanti Umiko, iš kūrybinių klajonių į Lietuvą sugrįžęs Vidas Bareikis, bei analogų Lietuvoje neturintis DJ Mamanios ir Perfect Pill būgnininko Joshua Mc Clung duetas Yoko Mono. Išskirtinius pasirodymus T.Ė.T.Ė apdovanojimams žada  Movo, melodingieji rokeriai Karma, bei energijos niekada nestygstantys Roadkill.

„Renginį vesti patikėjome „Comedy Kastos“ atstovams ir aktoriams Viačeslavui Mickevičiui bei Šarūnui Banevičiui, kurių tandemas suteiks ceremonijai artistiško nerūpestingumo bei ironijos. Nesinori, kad viskas atrodytų dirbtinai pompastiška, stengsimės ir publiką įtraukti į žaismingą apdovanojimų įteikimą“- sakė renginio organizatoriai.

Durys atidaromos 19 val. Renginio pradžia 20 val. Daugiau informacijos apie nominacijas, bilietus, interviu su atlikėjais galite rasti www.tetesapdovanojimai.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top