Now Reading
„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (vasario 15-22 d.)

„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (vasario 15-22 d.)

„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (vasario 15-22 d.)

Laikas.lt

Savaitė netruko prabėgti – ir vėl penktadienis, ir vėl „Laikas.lt“ geriausi, šmaikščiausi, taikliausi savaitės komentarai. Šįkart penkias prizines vietas skiriame:

Už pasibjaurėjimą…
5 vieta: „jezau kosmaras“, – nuoširdžią savo emociją išreiškė komentatorė dona, apžiūrėjusi ne vieną (ir neslėpkime – nevisai tobulą bei ne pirmos jaunystės) vyrišką sėdimąją straipsnyje „Maždaug 250 nuogalių vienu metu aplankė parodą „Nude Men“ Vienoje“.

Už pastabumą…
4 vieta: „Pas jį ne tik barzda kaip Kalėdų Senelio, bet ir diržas :)“, – mūsų pačių pražiopsotą detalę straipsnyje „60-metis vyriškis savo raumeningo kūno nuotrauka pribloškė internautus” atskleidė įžvalgioji komentatorė Ona. Ačiū – Kalėdų senelis demaskuotas!

Už rūpestį…
3. vieta: „Tokiam gyvuliukui ir kasmyrini megstuka nupirkaciau kad nesusaltu ir odos negrauztu :D“, – motinišku rūpesčiu tiesiog trykšta komentatorė(-ius) BG. Tiems, kurie piktinasi gatvėje išvydę šunaitį, pasipuošusį gražesniu megztuku nei jie patys, siūlytume peržvelgti straipsnį „Naujausia mada – beplaukės jūrų kiaulytės“ – turbūt tuomet pernelyg nesmerksite komentatorės (-iaus) BG.

Už praktiškumą…

2. vieta: „o kam reikia tu permatomu telefonu? kad vapshie nebegaletum tašėje rasti?“, – matyt, skaudi patirtis prabilo komentatorės „nu“ lūpomis prie straipsnio „Pristatytas skaidraus mobiliojo telefono prototipas“. Hmm, o gal vertėtų įsigyti permatomą tašę ir taip pergudrauti tuos visai mus sutrikdyti norėjusius telefono kūrėjus?

Už supratingumą…
1. vieta: „Ko cia gincytis poras ar salieras? Abu ilgi – abu zali XD“, – paprasta logika ir supratingumu komentatorė Gina pateisino mūsų klaidą, kuomet salierą per neapsižiūrėjimą pavadinome poru straipsnyje „Kaip atrodo 200 kalorijų skirtinguose maisto produktuose?“. Supratę savo klaidą pateikiame abu (ilgas ir žalias) poro bei saliero kriterijus atitinkančių pavyzdžių. Tik kalorijų kiekio šįkart nenurodysime…

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Gero savaitgalio – nenustokite komentuoti!

 


„Laikas.lt“ komentatoriai – kol kas nedidelė, bet redakciją kasdien nustebinanti bendruomenė. Niekada nežinai, ką po slapyvardžiais pasislėpę internautai pamanys apie vieną ar kitą straipsnį, kaip sureaguos į „Laiko“ nuorodas „Facebooke“. Dažnai tarp jų minčių pasitaiko tikrų aukso grynuolių, kurių neįamžinti būtų nuodėmė. Dėl to portale startavo geriausių savaitės komentarų rubrika.
Kiekvieną penktadienio popietę išrinksime penkis įdomiausius, linksmiausius, keisčiausius ir kitaip dėmesį traukiančius komentarus, savaitės bėgyje parašytus „Laikas.lt“ portale ar „Facebooke“, išrikiuosime juos nuo penktos vietos iki pirmos ir paskelbsime portale.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top