Now Reading
Jau šį šeštadienį startuoja žiemos festivalis JUDESY!

Jau šį šeštadienį startuoja žiemos festivalis JUDESY!

Jau šį šeštadienį startuoja žiemos festivalis JUDESY!

Laikas.lt

Šį šeštadienį startuoja muzikos ir veiklų festivalis – JUDESY, bandysiantis išjudinti žmones ir paskatinti juos ne tik pažinti, keliauti, ieškoti, minti, skraidyti, bet ir visų šių dalykų apsuptyje kurti!

Festivalio programoje daugybė veiklų, įkvėpiančių pranešimų, fotoparoda, kelioninių ir ekstremalių filmų peržiūros, dviračių lenktynės ir daugybė muzikos pasirodymų!

Festivalis kvies susipažinti su netradiciniu turizmu, skraidančiu kovos menu – capoeira, dvasine ektremalaus meno disciplina – parkūru, gatvės gimnastika, lindyhopu, parasparniais, oro balionais ir daugybe kitų įdomybių. Bus galima ne tik išgirsti įkvėpiančių pranešimų iš „pirmų lūpų“, tačiau ir sudalyvauti rengiamose aktyviose dirbtuvėse. Jėgas išmėginti kopiant sienomis, susirungiant išradingoje kopimo dėžėmis rugtyje, pasimokyti rytų kovos meno – Bujinkan, ar lindyhopo žingsnelių, o mėgstantys fotografuoti galės sudalyvauti ir aktyvius kadrus fiksuoti fofodizaino užsiėmime. Taip pat kviesime išmokti žongliruoti ir pasigaminti žongliravimo kamuoliukus, išbandyti oro akrobatiką ar ne mažiau kvapą gniaužiantį vaikščiojimą juosta!

Vakarinę festivalio dalį pradėsime muzikiniais pasirodymais, kurių metu gros jauna grupė „Such‘a‘trip“, freestyleriai „Jama&W“, lindyhoperių pamėgti ir save gatvės svingo ansambliu vadinantys „Rhythm Junkies“, tituluočiausio Lietuvos plokštelių meistro DJ Mamanios ir geriausiu T.Ė.T.Ė apdovanojimuose nominuoto būgnininko Josh McClung bendras muzikinis projektas „Yoko Mono“, pasirodymą surengs šiuolaikines klezmerių ir Balkanų muzikos interpretacijas kuriantys „Banda Dzeta“. Festivalyje judesį kurs ir Taikūs Garsai, Ju Ragganaut, Gonzaless, Tafari, Ajis ir Justicious bei svečias iš Mauricijaus – Maxi.
Taip pat bus galima pajudėti ir minant dviračius, sudalyvaujant dviračių (ant stacionarių staklių) lenktynėse „Kulšių kovose“.

Daugybė veiklų, muzikos ir geros nuotaikos, pajudant prieš vasaros festivalių marotoną, jau šį šeštadienį, aktyvaus laisvalaikio centre „Kablys“, muzikos ir veiklų festivalyje JUDESY !

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Daugiau informacijos apie festivalį bei visą programą rasite čia: https://www.facebook.com/events/148543151967694/?fref=ts

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top