„Vasaros terasoje“ muzikantai kurs garso takelį gyvenimui

Įpusėjus paskutiniam kaip niekad karšto sezono mėnesiui Vilniaus Mokytojų namų kiemelyje veikianti „Vasaros terasa“ kviečia į ypatingai jautrų renginį.

Rugpjūčio 13-ąją čia vyks septynių grupių labdaros koncertas „Soundtrack For Life“, skirta surinkti lėšų sunkiai vėžiu sergančiam 11-mečiui Konstantinui gydyti.

Renginio idėjos autorė Tamara Ruvinova pasakojo, kad berniukas neuroblastoma – simpatinės nervų sistemos vėžiu – serga jau trejus metus, piktybinis nervų sistemos navikas jam išsivystė antinksčiuose. Jis namuose ir ligoninėje gydomas vaistais, kartais jam perpilamas kraujas. Visiškam sveikatos atstatymui reikia bent dvejų metų gydymo, metų kursas kainuoja net 30 tūkst. Lt.

Idėją kuo greičiau surinkti Konstantino gydymui reikalingas lėšas palaiko ir prie akcijos prisidėti iškart sutiko net septynios grupės. Tai – gerbėjus tūkstančiais skaičiuojantys „Skamp“, „Suicide DJs“, „SSG“ bei „InCulto“ ir renginio iniciatorės kvietimu prisijungę rusų kolektyvai „N.I.T.K.I.“, „Rubber Bullets“ ir „Satiric“.

„Muzika padeda gyventi ir įkvepia gyvenimą – pasiklausykime jos kartu, išleiskime šiek tiek pinigų ir visi kartu išgelbėkime gyvybę“, - į renginį „Soundtrack For Life“ ateiti agituoja „InCulto“ lyderis Jurgis Didžiulis. Jis ir visi kiti „Vasaros terasoje“ rugpjūčio 13-ąją pasirodysiantys muzikantai nuoširdžiai tiki, muzikos jėga gali labai daug.

Labdaros koncerto pradžia „Vasaros terasoje“ penktadienį – 17 val. Visi muzikantai vilniečiams ir miesto svečiams koncertuos be menkiausio honoraro, savo indėlį į Konstantino gydymui skirtą fondą skirs ir „Vasaros terasos“ baras. Visi, atėję į kiemelį, bus kviečiami aukoti tiek, kiek nori ir gali. Svarbiausia – veikti kartu!

Laikas.lt

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai