Now Reading
Asistentų košmarai: keisčiausios ir kvailiausios žvaigždžių užgaidos

Asistentų košmarai: keisčiausios ir kvailiausios žvaigždžių užgaidos

Asistentų košmarai: keisčiausios ir kvailiausios žvaigždžių užgaidos

Alfa.lt

Lindsay Lohan – ne vienintelė garsenybė, kuri terorizuoja savo asistentus. Įžymybės kartais iš savo darbuotojų pareikalauja pačių keisčiausių ir kvailiausių dalykų, tokių kaip kartu miegoti lovoje, laikytis susikibus už rankų ar skambinti 24 valandas 7 dienas per savaitę dėl visiškai bereikšmių dalykų.

Tokių žvaigždžių kaip Lady Gaga, Naomi Campbell ir Claire Danes buvusios asistentės išklojo viską, kokį elgesį joms teko patirti vergaujant garsenybėms, rašo RadarOnline.com.

Buvusi Lady Gagos asistentė Rebecca White išleis memuarus „Pandora Box“. Dabar ji iš buvusios darbdavės bando prisiteisti 390 tūkst. dolerių neišmokėto atlyginimo už viršvalandžius. Knygoje ji papasakos, kad dirbo „Visatos karalienei“ kaip vergė, 24/7 vos už 75 tūkst. per metus, ir būdavo verčiama su atlikėja miegoti lovoje, nes ji niekada nemiega viena.

Prieš įsidarbinant pas popprincesę, R. White dirbo N. Campbell asistente. Į merginos pareigas įėjo tai, kad ji visada turėdavo atvykti į viešbutį ir užtikrinti, kad viskas paruošta pagal modelio reikalavimus. R. White taip pat turėdavo paskambinti kambarinei, kad išpakuotų jos daiktus, lyginti drabužius, paslėpti mini baro turinį ir viešbučio kambaryje išdėlioti 25 žvakes tam tikrose vietose.

„Neduok, Dieve, jei būtų nepadėti prabangi „Diptyque“ žvakė. Visada privalėjo būti 5 žvakės vonioje, 10 miegamajame ir 10 svetainėje. Ji norėjo apsimesti prieš visus, kad negeria. Kiekviename viešbutyje privalėdavau paslėpti alkoholį, kad nei vadybininkas, nei kokia kambarinė negalėtų pasakyti, kad ji geria. Campbell niekam nematant pagriebdavo savo du telefonus, mane ir eidavo į mano kambarį gerti“, – atviravo R. White.

Nepaisant to, santykiai tarp darbdavio ir darbuotojo dažnai peržengia bet kokias ribas. „Tu tiesiog esi ištekėjęs už tų žmonių. Mano darbas buvo būti jų drauge. Tai liūdna, bet tai – tiesa. Mačiau daug garsenybių, kurie lipte prilipę prie savo asistentų. Tačiau tai tiesiog noras būti kažkieno besąlygiškai mylimam“, – teigė R. White.

Kai ji dirbo C. Danes asistente ir ši išvyko studijuoti į koledžą, R. White turėjo vykti kartu ir net pakloti jos lovą: „Ją apkabinau, ji buvo išsigandusi, pabučiavau ją atsisveikinimui. Pasakiau jai, kad kitą savaitę grįšiu jos pasiimti. Daugelis žvaigždžių turi šį „apleidimo“ jausmą arba jos tiesiog nenori būti vienos.“

Bonnie Low Kramen, kuri yra viena iš firmos „New York Celebrity Assistants“ įkūrėjų, atskleidė, kad viena iš jos darbuotojų pasiskundė, kad jos bosas savo namuose ją nuolatos pasitinka nuogas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kitame keistame incidente viena žvaigždė paskambino savo asistentei viduryje nakties, nes pritrūko tualetinio popieriaus, nors ši buvo už tūkstančio kilometrų.

„Jis buvo tuo metu Londone, tai – penkių valandų skirtumas. Jis man paskambino ir pasakė, kad jo vonios kambaryje baigiasi tualetinis popierius ir kad aš turiu paskambinti viešbučio tarnybai ir tai pranešti“, – pasakojo viena asistentė.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top