„Barzdų klubas“ paviešino savąją „Harlem Shake“ versiją

Laikas.lt

Dar prieš porą savaičių Niujorko prodiuserio Baauer kūrinys „Harlem Shake“ buvo žinomas vos kelių žmonių tarpe. Praeitų metų gegužę išleistas darbas į topus šoktelėjo po to, kai internetą užplūdo buitinėmis kameromis daryti vaizdo klipai, kuriuose imituojami chaotiški šokiai. Nuo pasaulinės mados neatsilieka ir lietuviai – prieš keletą dienų savo versiją pademonstravo VDU studentai, šiandien pasipuošę karnavaliniais kostiumais biliardo klubą okupuoja „Barzdų klubas“.

„Šis naujas interneto „virusas“ ganėtinai keistas. Neįprastai skamba ir pats kūrinys. Visgi savo video variantu norėjome parodyti ne savo simpatijas ar antipatijas, o tai, kad stebime pasaulio įvykius ir esame nieko prieš kartais ir pakvailioti.“ – pasakojo „Barzdų klubo“ atstovai.

Vaikinai šypsosi, kad gali skelbtis į klubą priėmę ir pirmąją merginą. „Nesvarbu, kad jos barzda netikra, bet tas kelias filmavimo valandas, naujoji kolegė buvo lygiavertė „Barzdų klubo“ narė.“

Visus Lietuvos barzdočius vienon krūvon besikėsinantis sujungti klubas šiuo metu aktyviai vykdo savo veiklą. Kalėdoms išleido muzikinį vaizdo klipą, Valentino dieną papuošė moterims skirtu kalendoriumi, o šiuo metu tikina organizuojantys pokerio turnyrą su užbarzdojusiu Antanu Guoga.

„Barzdų klubo“ „Harlem Shake“

VDU studentų „Harlem Shake“

„Barzdų klubas“, „Harlem Shake“

Naujausi komentarai
Ieva
2013-02-18, 20:10
Antrasis video nėra VDU studentų „Harlem Shake“, šis video buvo nufilmuotas Vilniaus Dizaino Kolegijje. Tikrasis video: http://www.youtube.com/watch?v=iepabEnoyPs
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai