Jau aišku, kuris festivalis pradės vasarą Lietuvoje (video)

Laikas.lt

Nors šaltis šiomis dienomis įspraudęs mus į pošilčius kambarius, tačiau tai tik dar labiau vilioja planuotis vasarą. Ją Vilniuje pradės analogų neturintis festivalis mieste – „Loftas Fest“.

„Loftas Fest 2013“ vyks pirmąjį vasaros savaitgalį – gegužės 31 – birželio 2 dienomis.


V. Diavara pristato LOFTAS FEST 2013:

„Jei tiki „Lofto“ veikla, esi buvęs pirmajame „Loftas Fest“, girdėjęs daug gero apie tai, kaip buvo – nedelsk. Pirmieji bilietai prekyboje jau nuo rytojaus, ir pigesni. Kai pradėsim skelbti didžiuosius atlikėjus – kaina iškart kils“, – sako festivalio sumanytojas ir iniciatorius muzikantas ir prodiuseris Victoras Diavara.

V. Diavara taip pat užsimena, kad jau yra sutarta su pagrindiniais festivalio atlikėjais. „Šiemet jie yra gerokai ryškesni nei pernai, pasaulinio garso ir aktualūs šiandien“, – sako jis. Juos „Loftas Fest“ organizatoriai skelbs porcijomis.

„Loftas Fest“ – unikalus

Tai vienintelis tokio pobūdžio festivalis vykstantis mieste: pačiame menų fabrike, aplinkiniuose industrinės paskirties pastatuose bei „Lofto“ kieme.

Vakarėlio ir koncertų po atviru dangumi privalumai bei betono džiunglės – „Loftas Fest“ viskas suderinama. Taip pat patogus poilsis savo ar draugų lovoje ir kitos dienos linksmybės grįžus į festivalio teritoriją šviežia galva.

„Loftas Fest“ – eko ir modernus

„Į šį festivalį automobiliu nevažiuok“ – taip pataria organizatoriai. Važiuok dviračiu, riedlente, riedučiais, viešuoju transportu – juk viskas vyksta kone Vilniaus centre.

Be to, čia – ne miškas. „Loftas Fest“ lankytojai baruose galės atsiskaityti banko kortelėmis, naudotis nemokamu internetu, mėgautis moderniausių technologijų galimybėmis ant didžiųjų industrinių pastatų sienų ir pan.

„Loftas Fest“ – tarptautinis

Šis festivalis suburia įspūdingą kiekį muzikantų ir menininkų ne tik iš Lietuvos, bet ir viso pasaulio. Praeitais metais „Loftas Fest“ organizatoriai atlikėjam nupirko net šešiadešimt tarptautinių skrydžių.

Ir šiemet „Loftas Fest“ sieks tarptautinio pripažinimo bei tikisi sulaukti kur kas daugiau lankytojų iš už valstybinių sienų.

„Loftas Fest“ – ne tik apie muziką

Taip pat kaip ir praeitais metais festivalis neapsiribos muzikine programa per kelias scenas. Kino seansai, menininkų dirbtuvės, maistininkų skveras, seminarai, rampa riedlentininkams – tai tik dalis idėjų, kurios bus įgyvendintos „Loftas Fest 2013“.

Galerijoje - akimirkos iš „Loftas Fest 2012“

vasaros festivaliai, Victoras Diavara, „Loftas Fest 2013“

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai