Now Reading
Kino pusryčiuose – filmas šv. Valentino dienai su gripu lovoje (video)

Kino pusryčiuose – filmas šv. Valentino dienai su gripu lovoje (video)

Kino pusryčiuose – filmas šv. Valentino dienai su gripu lovoje (video)

Dovilė Raustytė

Viename skaitytame interviu režisierė Galina Dauguvietytė užsiminė apie 1995 metų filmą „Medisono grafystės tiltai“ (angl. The Bridges of Madison County), kurį ji galėtų žiūrėti ir žiūrėti.

Iš tikro, kai nesinori apkrauti smegenų, kad ir labai rekomenduota, nauja kino juosta, o neįpareigojančiam šlamštui taip pat negaiši laiko, seni geri filmai – puikiausia išeitis. 

Vienas iš tokių kino šedevrų – aktorių Meryl Streep ir Clinto Eestwoodo be galo įtikinamai papasakota meilės istorija. Jei jau matėte šį filmą, žinote, kokį stiprų poveikį jis turi, o jei dar tik žiūrėsite – pasirūpinkite servetėlėmis, jų tikrai prireiks ne vienos.

Kuo labiau technologijos verčia kino salių žiūrovus stebėtis daroma pažanga, tuo žaviau atrodo senosios, kad ir prieš dvidešimtmetį nufilmuotos juostos. Šis filmas, nukeliantis į 7 deš., puikiai tai iliustruoja.

Scenarijaus neverta pasakoti. Tai labai graži meilės istorija, labai ramiai, darant tinkamas pauzes papasakota, nieko nesmerkiant, niekam nieko neįrodinėjant. Tiesiog kartą susitiko du žmonės, tai truko keturias dienas, o per jas užgimusi meilė visą likusį gyvenimą…

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top