Patarimai norinčioms ilgesnių ir tankesnių blakstienų

Sveikata.lt

Kerinčio žvilgsnio paslaptis – tankios ir ilgos blakstienos. Vienos vargsta ieškodamos stebuklingo blakstienų tušo, kitos jas prisiaugina, o trečios renkasi natūralius ir laiko patikrintus receptus. Jeigu nori, kad efektas būtų ilgalaikis, siūlome tau paskutinį variantą. O kad nereikėtų jų ilgai ieškoti, duosime keletą naudingų patarimų.

Blakstienų stiprinimui įsigyk natūralių aliejų: varnalėšų, ricinos, migdolų, persikų ar kviečių gemalų. Dvi savaites kantriai ir kruopščiai tepk bet kuriuo iš jų, ir pastebėsi pirmuosius pagerėjimo požymius.

Kas vakarą gerai nusivalyk makiažą ir patepk blakstienas aliejumi nuo pat šaknelių iki galiukų. Gali jo užsilašinti ant piršto, pateplioti aliejumi suvilgytu senu blakstienų tušo šepetėliu ar ausų krapštuku – kaip tau patogiau. Pirmieji rezultatai išryškėja jau po poros savaičių, tačiau nesustok ir dar keletą savaitėlių atlik šią procedūrą. Kai blakstienos pastebimai sutvirtės, pakaks ir karto per savaitę. Jeigu nevarginsi blakstienų kosmetikos priemonėmis, poveikis bus dar geresnis.

Tikėtina, kad nuo aliejaus akys šiek tiek paburks. Kad taip nenutiktų, prieš miegą jį nuvalyk: susigerti visoms reikalingoms ir naudingoms medžiagoms pakanka ir poros valandų per dieną, tad likučius gali švelniai nubraukti vatos tamponėliu (svarbiausia netrinti akių).

Atgaivinti blakstienas ir suteikti spindesio akims galima žolelių kompresais (įsitikink, kad nesi joms alergiška) ar juodąja arbata. Užplikyk po šaukštą ramunėlių ir rugiagėlių žiedų, sandariai uždenk ir palik valandą pritraukti. Nukoštu nuoviru sudrėkink vatos diskelius, užsidėk juos ant akių ir ramiai pagulėk 10 minučių.


blakstienos, grožis, ilgos blakstienos, sveikata, veido priežiūra

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai