Now Reading
Televizijos kanalas – nuobodžiaujantiems šunims

Televizijos kanalas – nuobodžiaujantiems šunims

Televizijos kanalas - nuobodžiaujantiems šunims

Grynas.lt

Ar kada nors susimąstėte, ką jūsų keturkojai veikia namie tada, kai visai dienai paliekate juos vienus? Pastaruoju metu pasaulio spauda praneša apie Izraelio televizijos programų kūrėjo Rono Levi sumanymą: specialų kanalą, kurio programa skirta nuobodžiaujantiems šunims. Apie tokį „išradimą“ rašo portalas lrytas.lt

Pats R. Levi augino katiną, kuris kaskart priekaištingu žvilgsniu išlydėdavo šeimininką į darbą.

Išbandęs įvairius jo pralinksminimo būdus, vyras nusprendė sudominti augintinį kompiuterio ekrane įjungdamas vaizdą su plaukiojančiomis žuvytėmis. Vos pastebėjęs žuvelę ar paukštį ekrane, katinas kaip mat prisišliedavo prie ekrano.

Nuo to karto Ronas į darbą eidavo be sąžinės priekaištų. Tačiau mintis apie tūkstančius kitų namuose nuobodžiaujančių šunų bei kačių nedavė jam ramybės.

Izraelietis sugebėjo įtikinti vieną kabelinės televizijos paslaugų teikėją dėl būtinybės transliuoti laidas naminiams gyvūnams.

Su savo idėja jis nuvyko į JAV, kur prodiuserių grupė, pasitarusi su gyvūnų specialistais, nusprendė kurti kanalą tik šunims, kadangi katės mažiau jaučiasi vienišos. Taip gimė kanalas DOGTV.

Jo programoms kurti buvo surinkta šunų elgsenos specialistų komanda. Tirta, kokie vaizdai labiausiai domina šunis, specialiai suderintas spalvų kontrastas ir trimatė grafika, nes šunys neskiria visų spalvų, tačiau labai gerai jaučia erdvę.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Televizijos, kuri, beje, yra mokama, paklausa pranoko kūrėjų lūkesčius.
Padarytos tokios išvados: šunims patinka matyti zebrus, dramblius, beždžiones, bet atstumia bauginantys gyvūnai – liūtai, krokodilai.

Šunys ekrane mielai stebi žmones, ypač vaikus, kurie kalbasi su gyvūnais švelniu balsu.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top