Now Reading
Muzikos ir veiklų festivalis ieško dalyvių!!!

Muzikos ir veiklų festivalis ieško dalyvių!!!

Muzikos ir veiklų festivalis ieško dalyvių!!!

Laikas.lt
Foto: goodlife photography

Festivalis JUDESY – muzikos, judesio ir veiklų festivalis, skatinantis ne tik keliauti, pažinti, atrasti, bet visų šių dalykų apsuptyje ir kurti. Judėjimas čia įprasminamas įvairiomis išraiškos formomis – tai ir sklindantys muzikos garsai, šokis, fotografijoje užfiksuotos judesio akimirkos, kupini veiksmo kelioniniai filmai bei netikėtai persipynusios kitos veiklos. Trejus metus festivalis buvo organizuojamas draugiško dviračių serviso „Veloklinika“ , o šiais metais festivalio organizatorių gretas papildo ir teisingo laisvalaikio organizatoriai „Eventum Group“. Sujungę jėgas organizatoriai tikisi turėsę išskirtinį žiemos festivalį Lietuvoje.

Šiais metais šis žiemos festivalis pristatys įvairias aktyvaus laisvalaikio formas tokias, kaip skrydžiai  parasparniu, parkūras, toliomos kelionės dviračiais bei daugelį kitų. Bus galima ne tik susipažinti, paklausyti  įvairių smagių istorijų, pasisemti idėjų ir įkvėpimo būtent iš aktyvų gyvenimo bei laisvalaikio būdą prapoguojančių žmonių, bet ir sudalyvauti jų rengiamose dirbtuvėse. Vakarinė festivalio dalis kvies šokti, žiūrėti kelioninius filmus, apžvelgti judesio akimirkas užfiksuotas fotografijose, sudalyvauti dviračių lenktynėse „Kulšių kovos“ ar kitose aktyviose veiklose.

Festivalis JUDESY kreipiasi į visus aktyviai gyvenančius ir ieško žmonių, kurie norėtų ir galėtų prisidėti prie festivalio programos! Keliauji? Mini dviratį? Prasimanai ekstremalių pramogų? Turi ką papasokoti ar parodyti? Susisiek su mumis! Informacijos laukiame: [email protected] arba 864657101.
Nepražopsok muzikos ir veiklų festivalis JUDESY šiais metais vasario 23 d. aktyyvaus laisvalaikio centre – Kablyje, Kauno g. 5, Vilnius.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Daugiau informacijos apie festivalį JUDESY ieškokite facebook‘e: Judesy.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top