Now Reading
Kas bus madinga 2013-aisiais? Šviežiausios sezono tendencijos (foto)

Kas bus madinga 2013-aisiais? Šviežiausios sezono tendencijos (foto)

Kas bus madinga 2013-aisiais? Šviežiausios sezono tendencijos (foto)

Laikas.lt
Pagal Marieclaire.com

Pasitikus Naujuosius, pats laikas pasidomėti, kokie mados vėjai šį sezoną švilpaus stileivų spintose. Skubame į pagalbą ir pateikiama karščiausių 2013-ųjų mados tendencijų sąrašą.

Geometrinis seksualumas

Ši mados tendencija, kritikų teigimu, yra įkvėpta ikoniškojo mados fotografo Helmuto Newtono darbų, pulsuojančių prigimtiniu seksualumu. Netikėtos linijos, suskaidančios, tačiau kartu ir pabrėžiančios figūrą,  derančios su skirtingomis faktūromis (nebijokite odos!) leis jums pasijausti tikra viliokle. Leiskite sau būti moterimi!

Vandens iliuzija

Audinių raštai ir spalvos, primenančios beribį vandenyną ar bent jau atostogas šalia baseino – nauja ateinančio sezono mados tendencija.

Juostų renesansas

Vertikalios ir horizontalios, stambios ir smulkios, tiesios ir „paklystančios“, ištisos ir fragmentuotos – juostos šį sezoną turėti išgyventi tikrą aukso amžių.

Apnuogintas juosmuo

Apnuoginta graži figūra madinga kiekvieną sezoną, skiriasi tik kūno vietos, kurias siūloma atverti plačiai visuomenei. Šiemet rekomenduojame padirbėti su viršutinio pilvo preso raumenukais ir išdidžiai apnuoginti savo juosmenį.

Balta spalva

Tyra balta splava puikiai atrodo ne tik per vestuves – nebijokite sužibėti (praktiškumas tegul lieka antroje vietoje)!

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Perregimi audiniai

Tai puikus sprendimas, norint subtiliai apnuoginti kūną, tačiau kartu ir neparodyti per daug. Be to, perregimas audinys – labai švelnu, moteriška ir seksualu.

Džinsas kitaip

Be abejo, reta mergina įsivaizduoja savo garderobą be šio audinio. Šį sezoną jis siūlomas ne tik įprastoms džinsinėms kelnėms, bet ir lengvesniems marškiniams, švarkeliams, šortams, liemenėms. Jis taip pat puikiai dera su kitais audiniais.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top