Vyrai neskuba vesti, nes...

Lsveikata.lt

... dar nesutiko tos vienintelės

Kai kurie vyrai mano, kad rasti tikrąją antrąją pusę reikia nemažai laiko. Jie nėra tikri, kad mergina, su kuria jie dabar susitikinėja, ir yra būtent ta, vienintelė.

...nori daugiau laiko skirti karjerai

Karjera atima daug laiko ir pastangų, kartais reikia dirbti vakarais ar savaitgaliais. Tokiu atveju kenčia šeima, nes jai lieka mažai laiko.

...nori turėti veiksmų laisvę

Santuokoje vyras turi atsižvelgti į šeimos nuomonę, nusileisti, aukotis. Tuo tarpu būdamas viengungis jis gali daryti, ką ir kada panorėjęs.

...nenori apsiriboti viena seksualine partnere

Nebūdamas niekam įsipareigojęs, vyras gali pats nuspręsti, su kuo ir kokius santykius užmegzti. Vyrai žino, kad būdami viengungiai jie gali turėti keletą seksualinių partnerių, o tai jiems, be abejonės, patinka.

...nori visą uždarbį leisti kur užsigeidę

Kai nėra šeimos, visus uždirbtus pinigus galima leisti savo malonumui be jokio sąžinės graužimo. Galima sau nusipirkti brangių vyriškų žaisliukų, kad galėtum jais pasipuikuoti prieš draugus. Tuo tarpu turint šeimą, visos išlaidos turi būti derinamos su antrąja puse, atsižvelgiant į šeimos poreikius.

...nenori ieškoti kompromisų

Gyvenant santuokoje visuomet iškyla tokios situacijos, kai reikia ieškoti kompromisų, tuo tarpu, kai santykiai neįpareigojantys, dėl to sukti galvos nereikia. 


kodėl vyrai neskuba vesti, piršlybos, santuoka, santykiai, sutuoktinis, vestuvės

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai