Now Reading
Gyva lėlė Barbė: „Mokslai man visada pirmoje vietoje“ (foto)

Gyva lėlė Barbė: „Mokslai man visada pirmoje vietoje“ (foto)

Gyva lėlė Barbė: „Mokslai man visada pirmoje vietoje“ (foto)

Filmo „Užsispyrusi blondinė“ („Legally blond“) pagrindinė veikėja realiame gyvenime tikriausiai atrodytų kaip Charlotte Poole iš Didžiosios Britanijos. Teisės studentė, išleidusi tūkstančius svarų tam, kad taptų gyva lėle Barbe, įgijo bakalauro diplomą su pagyrimu ir toliau mokosi magistrantūroje. Tokiu būdu mergina smogė atsakomąjį smūgį tiems, kurie ją vadina „tuščiagalve“.

Nuo 15 metų Charlotte pradėjo modeliuoti savo kūną kurdama gyvos lėlės Barbės prototipą. Mergina buvo apsėsta šios minties: ji dėvėdavo įvairius liemenį siaurinančius korsetus, nusidažė ir prisiaugino netikrus plaukus, keliais dydžiais pasididino krūtinę ir pan. Tokia išvaizda paskatino piktas kitų moterų apkalbas ir komentarus, neva ji tėra „kvaila merga“ ir nieko daugiau. Vis tik, Charlotte Poole gali būti pačių tikriausiu įrodymu, kad išvaizda gali būti apgaulinga – mergina yra apsigynusi teisės bakalauro laipsnį su pagyrimu ir studijuoja mados rinkodaros magistrantūrą. Būdama 22 metų mergina išleido tūkstančius svarų tam, kad taptų gyva lėle Barbe ir į žmonių pašaipas stengiasi nekreipti daug dėmesio: „Kai aš užsidedu aptemptą korsetą, sulaukiu daug dėmesio iš žmonių, kurie man sako baisius dalykus, vadina mane kvaila, bet aš žinau, kad nesu tokia, todėl tokios šnekos mane tik prajuokina“.

Charlotte dar ankstyvoje paauglystėje panoro tapti panaši į lėlę Barbe dėl didelio nepasitikėjimo savo išvaizda, be to nuo vaikystės labai žavėjosi lėlę Barbe ir tokiomis televizijos žvaigždėmis kaip Pamela Andreson. Mergina neslepia, kad kartais vakarias ji išlaisvina savo stilizuotą lėlės Barbės alter ego tapdama mergina vardu „Charlotte Elizabeth“. Vis tik, kai kalbos pasisuka apie mokslus, pasirodo rimtoji Charlotte pusė. Pasak jos, viskam yra laikas ir vieta, „kai mokausi „Charlotte Elizabeth“ su manimi nebūna“.

Netikri plaukai ir krūtys, didelis kiekis makiažo, aptemptos suknelės ir kiti barbiški reikalai tėra iššaukiančio Charlotte personažo elementai.

Beje, Charlotte širdies draugas prisipažino, kad jam ji gražiausia būna namų aplinkoje – be makiažo ir prašmatnių rūbelių.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Charlotte Poole 16 metų

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top