Now Reading
Justinas Bieberis švenčių proga pasidarė dar vieną tatuiruotę

Justinas Bieberis švenčių proga pasidarė dar vieną tatuiruotę

Justinas Bieberis švenčių proga pasidarė dar vieną tatuiruotę

Alfa.lt
Twitter
nuotrauka

Šiais metais kanadiečių atlikėjas Justinas Bieberis nenustojo stebinti savo gerbėjų – nuolatos kūną puošė vis naujomis tatuiruotėmis. Žiemos švenčių sezonu vėl pradžiugino savo gerbėjus.

J. Bieberis (18) į socialinių tinklų paskyras įdėjo nuotraukų, kuriose nufotografuota nauja jo tatuiruotė – sudėtos maldai rankos virš trijų rožių žiedų. Tai – dar viena tatuiruotė į sparčiai didėjančią atlikėjo kolekciją ant jo paties kūno. Jo gerbėjai internete greitai pradėjo reikšti susižavėjimą: „O, Dieve, tai taip šaunu!“

Dar praeitą mėnesį J. Bieberis Ellen DeGeneres pokalbių laidoje parodė dar nematytą tatuiruotę – didelę pelėdą ant kairės rankos. Ant tos pačios rankos jis turi įsiamžinęs ir žodį „Believe“.

Rugsėjo pradžioje ant krūtinės jis pasidarė karūnos tatuiruotę. Taip pat jis turi išsitatuiravęs ant dešinės rankos japonišką simbolį, kuris reiškia muziką, o ant kairės kojos – Kristaus atvaizdą.

J. Bieberis pirmą tatuiruotę (paukštį) pasidarė, kai jam buvo 16 m., ant klubo. Taip pat turi Jėzaus vardą, parašytą hebrajų kalba. Šiuo metu jis keliauja po pasaulį su koncertiniu turu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai



View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top